Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az a kérdésem hogy milyen...

Adrienn2002 kérdése:

Az a kérdésem hogy milyen sminkelési technikákat ajánlotok? Én 12 éves vagyok és szemhéjpúdert, rúzst és szempilla spirált használok! Ha buliba megyek akkor még szemceruzát és alapozót! Szerintetek hétköznapokon, hogy sminkeljem magam! (iskolába is)?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
12 évesen??? Jézusom. :O Ennyi sminket az ismerőseim 90%-a nem használ, pedig én 17 vagyok... Kicsi vagy te még..
2014. aug. 3. 22:02
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez komoly? semmilyent, ne sminkeld már a 12 éves fejedet...ráadásul milyen buliba mész te? o.O Jesszusom...mik vannak...
2014. aug. 3. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen szerintem sem kellene. Tudom, hogy már felsőtagozatban is rengetegen sminkelnek. Emlékszem rá, nálunk is "menő" volt, többen is sminkelték magukat már általánosban. Kicsit hülyén éreztem magam mellettük, olyan bénának és kicsit féltékeny is voltam. Ennek ellenére nem sminkeltem és rajtuk is kicsit nevetségesnek tartottam. Volt, aki egész normálisra meg tudta csinálni és napközben is vigyázott rá, de volt aki elkente és eleve nem volt szép. Most sem sminkelek és még mindig hülyén érzem magam a kisminkelt lányok melett, de gimiben talán már nincs ennek akkora jelentősége. Gondolom az osztályodban is sokan csinálják, de egy ennyi idős lányon tényleg viccesebb mint szép, főleg a rúzs, pláne ha erős színű. Szerintem, ha nagyon akarsz, akkor max. szempillaspirált és korrektort használj. A rúzs szerintem vicces lehet rajtad és a szemhéjpúder is. A színes szemhéjfesték szerintem egy idősebb lánynak, nőnek is sok hétköznapra. Az alapozó pedig nem túl jó, nem egészséges a bőrödnek csak ront rajta, ha pattanásos, de a korrektorral el tudod takarni a hibákat és az mégsem egy maszk, nem fedi be az gész arcod. Szerintem egy pattanásokra, mitesszerekre való krém vagy esetleg egy bőrgyógyász által felírt gyógyszeres oldat jobban megéri. Nekem a manna szappanok is segítettek. Így szebb lesz tőle a bőröd. Szerintem a szemceruzát sem kell erőltetni, de ha nagyon akarod, akkor még elmegy. A rúzs helyett használhatsz valami ajakápolót, labellot. Továbbra sem tartom szükségesnek a sminket, de a te dolgod. Amúgy a szüleid sosem szóltak miatta? (nem kötekedésből csak kérdezem)
2014. aug. 3. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:

12 évesen egyáltalán nem kellene sminkelned még!

A maximum amit ajánlanék az egy enyhén színezett ajakápoló és esetleg korrektor. De a pattanásokat jobb kozmetikusra bízni, mint vacak alapozóval eltömíteni, hogy aztán még jobban begyulladjon. Reggel és este alaposan tisztítsd meg az arcbőröd.

A többit hagyd meg idősebb korodra!

2014. aug. 4. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne sminkeld magad . 15 éves vagyok és nem sminkelek. Már Bocsi de az osztályodból a Fiúk szerintem tudod minek neveznek a hátad mögött.... És csúnya bőröd lesz 18 éves korodban. Ne akard :)
2014. aug. 4. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:

a semmilyen sminkelési technikát tudom neked ajánlani.hanyadik osztályba jársz?5?

és mégis milyen buliba jársz te?uram isten...egy 12 éves kislányon(mert az vagy,kislány!) röhejesen néz ki a smink.ha van egy-két pattanásod,használj korrektort,esetleg szempillaspirált.rúzs?uram atyám.

20 éves korodra nagyon csúnya lesz a bőröd.a szüleid ezt mégis hogy engedhetik meg?

2014. aug. 4. 18:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi az őszínte válaszokat és megpróbálom megfogadni!!! :)
2014. aug. 4. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Majd ha középkorú nő leszel, meg fogod bánni, hidd el! Képzeld el: húsz év múlva itt a gyakorin valaki azért fog síránkozni mert túl ráncos az arca. És az a valaki te leszel. Lehetne egy kérdésem: miért sminkeled magad? De tényleg, miért?
2014. aug. 5. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!