Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megy a zöld kéz! Kaptam egy...

Megy a zöld kéz! Kaptam egy zselés, műköröm csomagot! Leírná valaki a lépéseket?

Figyelt kérdés
36wattos lámpa van hozzá. 3 építő zselé(rózsaszinű,átlátszó,fehér), ez rá van írva a tubusokra...,fény zselé ,sablon.,színes zselék,kövek ,buffer ,reszelő,folyadék stb.Nem nagyon tudom hogy melyk micsoda.A csomagot ajándékba kaptam 30ezer ft értékű.Pár alkalommal voltam műkörmösnél.

2014. aug. 1. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Drága!

1 jó alaposan megmosod a kezed

2 körömágybőr feltolás. felesleg levágása (csak ami nagyon feláll)

3 bolyhosítás

4 sablon fel

5 nail prep és primer hagyni száradni

6 vékony alapréteg fel (lámpázás)

7 Vagy a c ívet alakítod ki elöbb fehér zselével vagy a rózsaszínnel körömágyhosszabítasz (lámpázás)

8 az előző lépéshez képest megcsinálod a másikat (lámpázás)

9 formára reszelés

itt fixálhatod is akár

10 fényzselé (ami ha fixálásmentes akkor nem kell fixálni)

2014. aug. 6. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Drága, azt megnézem, hogy te fehérrel csinálod a c ívet...hol a borítóréteged, ami a tényleges c íved adja?

Ha nem értesz hozzá, legalább ne hirdetnéd a hülyeséget.

2014. aug. 6. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, a másik...te hogy reszelsz fixálás előtt?????
2014. aug. 6. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lányok! Én mindig úgy voltam vele, hogy nyugodtan csináljátok magatoknak a műkörmöt, körmös vagyok, de az nem konkurendia úgysem aki laikus, másrészt a saját körmét mindenki úgy cseszi szét, ahogy akarja. DE könyörgöm néhányszor menjetek el körmöshöz, hogy lássátok, hogyan kell csinálni, nézzétek meg azt a tonnányi videót, ami fent van a neten és próbáljátok meg értelmezni. Ne a fertőtlenítőn spóroljatok! A fehér ívből nem C-ívet, hanem mosolyvonalat alakítunk ki. A c-ív átlátszó építő zseléből készül, ez adja a köröm tartását, azért c-ív, mert oldalról nézve egy c alakot ad ki a köröm felületén (tehát középen magasabb a zseléréteg), fontos, mert ettől tartós a köröm. Ha ezeket sem tudjátok, felesleges csinálni, vegyetek egy gél lakk készletet azt sokkal egyszerűbb használni.
2014. aug. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!