Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megy a zöld kéz! Kaptam egy...

Megy a zöld kéz! Kaptam egy zselés, műköröm csomagot! Leírná valaki a lépéseket?

Figyelt kérdés
36wattos lámpa van hozzá. 3 építő zselé(rózsaszinű,átlátszó,fehér), ez rá van írva a tubusokra...,fény zselé ,sablon.,színes zselék,kövek ,buffer ,reszelő,folyadék stb.Nem nagyon tudom hogy melyk micsoda.A csomagot ajándékba kaptam 30ezer ft értékű.Pár alkalommal voltam műkörmösnél.

2014. aug. 1. 23:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Suli, vizsga, szakértelem...

Addig meg mukorom.tv, zselés műköröm videó.

2014. aug. 2. 12:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam... : Picit (óvatosan),megreszeltem majd poliroztam. Kentem :nail prep et 1:felraktam a sablont, 2: a köröm feléig kentem rózsaszín építő zselét ,lámpáztam 1 percig. 3: lereszeltem a végét 4: kentem átlátszó építő zselét ,lámpáztam 3 percig. 5: a végére kentem fehér építő zselét,lámpáztam 2percig. 6 :rákentem a fényzselét lámpáztam 1 percig . (Fixálásmentes van rá írva) 7 : bedörzsöltem : gel cleanser gél fixálóval. Jó a sorrend?
2014. aug. 3. 12:07
 3/14 anonim ***** válasza:

"Picit (óvatosan),megreszeltem majd poliroztam."

Nem polírozunk, mattítani kell.

"Kentem :nail prep et"

Primert nem?

"1:felraktam a sablont, 2: a köröm feléig kentem rózsaszín építő zselét ,lámpáztam 1 percig. 3: lereszeltem a végét 4: kentem átlátszó építő zselét ,lámpáztam 3 percig. 5: a végére kentem fehér építő zselét,lámpáztam 2percig. 6 :rákentem a fényzselét lámpáztam 1 percig . (Fixálásmentes van rá írva) 7 : bedörzsöltem : gel cleanser gél fixálóval. Jó a sorrend?"

A helyes sorrend sablonfelhelyezés után:

Alapréteg clear zselével, körömágyhosszabbító, fr vég, c ív clear zselével, fixálás, formára reszelés, (díszítés) fényzselé.

Fixálásmentes fényzselét minek fixálsz?

Meg kellett volna nézni a javasolt videót...

2014. aug. 3. 14:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nincs is benne primer,és körömágy hosszabbitó? Pedig én bontottam ki a csomagot... Fényzselé előtt vagy inkább ne fixáljak?
2014. aug. 3. 16:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer figyelmesen, amit írtam...
2014. aug. 3. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:
2014. aug. 3. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így nem lesz jó. Nézd meg alaposan a múköröm tv-n a szalonkocka, vagy mandula forma videóját. Annál jobban nem tudnám leírni. A körömágyhosszabbító a te esetedben valószínűleg az a rózsaszín zselé lesz. A körmöt a legelején mattítani kell, azért, mert a zselé csak a mattított (nem sima) körömfelületen tapad meg, ha polírozod, akkor 4 hétig ne is rakj rá műkörmöt, mert lejön, az egész polírozást inkább felejtsd el, ritkán használt módszer. A zselérétegek között is csak akkor van tapadás, ha: vagy egy ragacsos zselérétegre viszed fel a következő réteget, vagy ha megreszeled a felületet, különben szétválnak a rétegek. A körmözés előtt fertőtleníts, ez nagyon fontos, sem a nail prep, sem a primer nem fertőtlenítő, ha ezt a lépést kihagyod könnyen begombásodhat a körmöd.
2014. aug. 4. 17:46
 8/14 A kérdező kommentje:
[link] [link] Megtaláltam a szettet. Tényleg nem egyszerü,föleg így hogy nem csak a sorrend de az elnevezésük sem megy.De t3nyleg sajnálnám ha ilyen csomag mellett körmoshöz kellene mennem.Minden segítséget elfogadok,és köszonöm.
2014. aug. 4. 21:55
 9/14 A kérdező kommentje:
A rózsaszín kis pamacs gondolom a "polírozó"de sejtem hogy tévedtem.
2014. aug. 4. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez egy elég hiányos készlet. Se primer, se bőrfeltoló (a narancsfapálca nem elég)...ráadásul a zselék is gagyik.
2014. aug. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!