Vannak itt Olyanok akiknek tobb lyuk van a fülükbe?
Figyelt kérdés
Ki szeretném ujra szuratni a fülem..mar olvastam h sokaig nemvehetem ki utana,es azt szeretném kérdezni h vegyek új fülest,vagy jo az is amiket eddig hordtam?elmeselnetek részletesen Nektek hogy volt?:)2014. aug. 1. 22:08
1/10 anonim válasza:
Nekem 4 lyuk van a bal fülemben. Attól függ, hogy eddig miket hordtál:D ha van közte orvosi fém, akkor jó az is, de, ha nincs, akkor nem jó, mert orvosi fémmel ajánlott szúrni.
2/10 A kérdező kommentje:
Balba szeretnem h három legyen,a jobba pedig egy. Az a négy..amit emlitettel ugye..az hogyvan? Marmint h kövek vannak benne vagy szinek vagy milyen stílusú?esetleg küldenek kepet?
2014. aug. 1. 22:27
3/10 anonim válasza:
Alul van 3 kis köves, felül meg egy helix karika. Priviben küldök képet. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi.😃
2014. aug. 1. 22:40
5/10 anonim válasza:
A jobbban 3, a balban 5 van (a két legelső tágítva).
A frissen szúrt lyukhoz STERIL ékszer kell. Vagy választhatsz a piercing szalonban, vagy vegyél te, de ez az "egyszál darabra" fülbevaló nem jó.
Orvosi fém az lóf asz, nekem úgy bedurrant tőle minden ahogy kell. Arany vagy ezüst, más semmi.
6/10 anonim válasza:
a balba 3 a jobba 2 a lövéssel együtt kaptam hozzá a fülbevalót...csakis steril fülbevalót lehet beletenni..miután begyógyult lehet bármilyent:)
7/10 A kérdező kommentje:
Ma megvettem az orvosi fémeket..meglatjuk milesz..es a fertotlenitest megoldhatom sima fertőtlenítő spray-vel?
2014. aug. 2. 17:02
8/10 anonim válasza:
Szia :) Én elmentem egy tetováló szalonba és ott lyukasztották ki a fülemet. A bal fulemben 3 lyuk van , a jobban 1. En nem vittem semmit, ott adták a fülbevalót is.
2000 forintot kellett fizessek, a lyukasztásért és a fülbevalókért összesen. De szerintem bármelyik ékszerészetben is kilyukasztják és adnak orvosi fulbevalót is.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) es a fertotlenitos dolog?
2014. aug. 2. 17:21
10/10 anonim válasza:
Bal fül 1 lyuk van, jobb fül 3. A többire nem tudok mit írni, mert magamnak szúrtam a jobb kettőt. De én úgy tudom, hogy spéci helyeken ők adnak fülbevalót, de lehet hü.lye vagyok és nem jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!