Amikor kifestem a szemem szemhejtussal egy ido utan a tus vonala meglatszik a szemhejam tetejen. Ezt milyen modszerrel tudnam megakadalyozni? Vagy hasznaljak masik markaju tust?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 14:47
1/7 anonim válasza:
Milyen tust használsz? Filces? Zselés? Folyékony?
2/7 anonim válasza:
Vízállót kell használni. Az izzadástól van, hogy megfolyik a festék és meglátszik felül is. A vízállónál nincs ilyen probléma.
3/7 anonim válasza:
nnekem még sosem volt ilyen gondom pedig én már rengeteg féle tust használtam. lehet összefüggésben van a szem alakjával
4/7 A kérdező kommentje:
Essence vizallo filces tust hasznalok
2014. aug. 1. 18:22
5/7 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, ezért se nagyon használok felülre tust. Rejtett szemhéjam van, szerintem azért.
6/7 anonim válasza:
Akkor én ajánlanám neked a SHE vízálló tust (drogériákban lehet kapni). Amíg nem vízállót használtam, addig nekem is olyan volt. Illetve arra figyelj, hogy ne legyen krémes a szemhéjad, mert az oldja egy kicsit a vízálló sminket.
7/7 anonim válasza:
Én még csak egyféle tust használtam, az pedig egy noname tus, és nem volt még ilyen problémám. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt, és pont jót vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!