Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ecsetes szemhéjtussal az alsó...

Ecsetes szemhéjtussal az alsó vonalat is ki lehet húzni?

Figyelt kérdés
Felül szépen ki tudom húzni vele a szemem, de az alsó nem megy. Ha a pillák alatt húzom ki, akkor nagyon idétlen, de a vízvonalban meg azonnal elkenődik. Ti hogy csináljátok?
2013. nov. 12. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ha alul is ki akarom húzni, akkor sima szemceruzával csinálom a vízvonalon. A szempillák alatti tusvonal tényleg elég idétlenül tud hatni.
2013. nov. 12. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a szemcerkát azonnal szétkönnyezem :( akár melyik márkát, típust próbálom, nem marad meg, max 1 órát.
2013. nov. 12. 22:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Most nézegettem ezeket a zselés szemhéjtusokat. Még mindig kapható az essence dm és rossmann boltokban?
2013. nov. 12. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem szemceruzában a csavaros avon jónak és tartósnak minősült:) Nekem ez maradt fent eddig a legtovább, egy egész napot is akár, próbáld meg Te is! :)
2013. nov. 12. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki az essence stay al day szemceruzát :)
2013. nov. 13. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Avon szemceruza nekem is egészen bevált, filces tényleg pillanatok alatt eltűnik, zselét még nem próbáltam oda, azt csak fentre szoktam, de nem tudom :)
2013. nov. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!