Ez sok smink egy 16 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Alapozó, korrektor, púder, felül vékony tusvonal (fekete), halvány pirosító, egy réteg szempillaspirál, és színtelen ajakápoló.2014. júl. 30. 17:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy kissé sok..de attól is függ, hogy hogy használod ezeket.
2/6 anonim válasza:
ez rengeteg.ez minden embernek sok konkrét maszk
3/6 anonim válasza:
Szerintem is sok. Igazából az a három réteg vacak nem kéne. Az alapozó-púder-pirosító helyett szerezz inkább egy színezett hidratálókrémet. A vékony tusvonallal, spirállal, ajakápolóval nincs baj.
4/6 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok, max a tusvonal (ami valójában elég kevés emberen néz ki jól), vagy az alapozó, ha szükségtelen, vagy túl sokat használ belőle.
5/6 anonim válasza:
Persze attól függ, hogy hogyan használod, de alapvetően nem sok, ez még nem az a kategória. Viszont az alapozó helyett nem lenne elég egy BB krém? Én is 16 éves vagyok, tehát sejtem, milyen a bőröd :) Pattanásokra elég a korrektor, a púdernek jó alapot ad a BB is, tehát nem fog kifényesedni az arcod, és egységesíti a bőrszínt is, alapozó sok lehet minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!