1/10 anonim válasza:
nevetséges. ezeket mindig pofánröhögöm.
4/10 anonim válasza:
Borzalmasak, de miért kell ezt itt naponta 5ször megkérdezni? Mindenkinek magánügye hogy rondítja el magát.
5/10 anonim válasza:
nekem soha nem lenne ilyen az tuti, de kinek mi :) nekem nagyon nem tetszik.
6/10 anonim válasza:
a szőke hajú szemöldökére gondolsz? szerintem a formája nem rossz, és az sem, hogy "megvan csinálva", egyedül a színe az, ami nagyon ront az összképen...túl sötét a hajszínhez
7/10 anonim válasza:
Olyanok mint egy elfucserált mikiegér.
9/10 anonim válasza:
Szerintem gáz. Nem elég, hogy nem is passzol a legtöbbnek a szemöldök színe a hajához, de még csak nem is szimmetrikusak. Nem csak a linkelt képen lévô lányokra gondolok. 10 rajzolt szemöldökbõl 7 aszimmetrikus.
Nekem mindig a transzvesztiták jutnak róluk eszembe. Náluk jellemzõ az ilyesmi túlzás.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. júl. 31. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!