Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szoktatok a smink alá arckréme...

Szoktatok a smink alá arckrémet használni? És ha igen, milyet?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, könnyen zsírosodik a bőröm és van néha 1-2 apró pattanásom. Szerintetek ilyen típusú arcbőrre milyen hidratálót érdemes venni? Egyáltalán muszáj a smink alá krémet kennem, mert ha nem kenek akkor még több pattanásom lesz? Használtam már Garniert és Neutrogenát, ezek beváltak de megszüntették őket. Az Eveline krémtől sok pattanásom előjött, ma használtam a Synergent és ez sem olyan jó.

2014. júl. 28. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább valami jó primert tegyél, mert ha könnyen zsírosodik, akkor csak elfolyik az alapozó. én néha szoktam, de nekem száraz a bőröm. olay száraz bőrre való 15 napfényvédő faktoros krémet szoktam használni
2014. júl. 28. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó minőségű, bőrtìpusnak megfelelő krém kell. Kérdezz meg egy kozmetikust, hogy mit ajánl.
2014. júl. 28. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Én mindig csak felkenem az alapozót és azt fixálom. Viszont egyszer kipróbáltam bepanthen krémet alá, és csak annyit értem el, hogy hamarabb átzsírosodott a bőröm :( 20/L
2014. júl. 28. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is zsíros a bőröm, de használok krémet. A legjobb eddig meglepő módon a Balea Dunkle Flecken Aufheller, ez pigmentfoltokra való, nekem meg sajnos elég sok maradt pattanások után. Azon is segített kicsit, de igazából egy sima gél állagú hidratáló.
2014. júl. 28. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan ugyan ilyen arcbőröm van, és én kőpúdert és korrektort használok, és a smink alá igen is ajánlott arckrém, nem szárítja a bőröd a smink. Mattító krémzselét használj sminkelés előtt, Niveát ajánlok. Arcradírt is használj. Ha pedig a pattanásokkal van gondod, egy kis korrektor mindig segít ;)
2014. júl. 28. 23:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld :)
2014. júl. 29. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem nagyon száraz és érzékeny bőröm van (ha nem kenem be, akkor szétreped a bőröm). vagy Nivea (kék tégelyes) vagy Dove (az a klasszikus) krémet kenek az alapozó alá. Más krémektől kipattogok.
2014. júl. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!