11/17 anonim válasza:
Kicsit kevesebb izom és tökéletes.
12/17 anonim válasza:
Nagyon nem, egyszerűen természetellenesnek tartom. Kb. mint egy anatómiai mintababa. :D De ha már itt tartunk, az ilyesmit tartom kb. tökéletes férfitestnek: a váll és a csípő méretét, az izomzat és a testzsír arányát, az egész test kidolgozottságát is beleértve.
13/17 A kérdező kommentje:
:DD Most nézem, hogy Smink és kiegészítők kategoriába írtam xdd
2014. júl. 29. 11:41
14/17 anonim válasza:
Jajj, szakadok a válaszokon. Ez nem túl izmos, hanem túlságosan le van szálkásítva, azért is természetellenes. Amikor nem ennyire szálkás akkor pont jó lehet, így tényleg kicsit ijesztő lehet élőben. Képen oké :). Mondjuk a másik véglet még rosszabb, amikor valaki kigyúrja magát de zsíros.
15/17 anonim válasza:
Szerintem az egészséges összképhez kell a testzsír is, legalábbis nekem igen. Egy nő sem szép csont és bőr állapotban, úgy egy férfi sem szép, ha az izmára tapadt bőre van csak. Kis zsír kell, az egészséghez és a szép arányokhoz egyaránt.
16/17 anonim válasza:
ijesztő:/ ez csak az agyatlan mű lányoknak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!