Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a férfi test bejön nektek?
www.exercisenationclubs.com/blog/wp-content/uploads/2013/10/Exercise-nation.jpg
Csak azért kérdem, mert nekem is ehhez hasonló, csak még dolgoznom kell rajta.
Ha nem tetszik, akkor mutatnátok olyat aki bejön?
túl felfújt a szálkás jobban tetszik, ne legyen ennyi dudor egy pasin.... Nagyobb a melle mint egy kisebb mellű nönek... Számomra ez too much.
Nekem ez jobban tetszik:
Nekem ilyen férfi test a kedvencem:
[link] (vigyázat, meztelen kép!)
Volt régen egy fórum ott nagyon izgató férfi testek voltak. Most is onnan akartam kikeresni képet, mert a google csak a kockás hasúakra koncentrálódik (mintha ez lenne a nagy átlag -.-) És meglepetésemre, most már ebben a fórumban is szinte csak a sakktáblás modell van... elszomorító :(
Pedig én az átlagos testalkatot preferálom, nekem a kockás, kidolgozott test már a könyökömön jön ki és semmi vonzót nem találok benne :( (Sorry ez őszinte vélemény) Olyan férfi idegen az egész, kb. az anroxiás modellek férfi megfelelője.
Bocsi most nézem hogy nálam nem jó a link gépről, én teloról linkeltem onnan jó volt, tehát itt van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!