Milyen színnel emeljem ki a szemszínem?
2014. júl. 28. 20:08
1/7 anonim válasza:
Kékeszöldnek tűnik.
Szerintem a szem formád megkövetelné hogy az alsó szempilláknál is kihúzd és úgy az egész szemed szépen ki lehetne emelni. A szemhéjadra pedig az ezüstös árnyalatok mutatnának jól. :)
2/7 anonim válasza:
Ezen a képen zöldnek tűnik. Nekem egyszer azt javasolták hogy ha ki akarom emelni a zöld szemem akkor használjak zöld színt. De szerintem a sötétebb színek is kiemelik.
3/7 anonim válasza:
a sötétebb színek kiemelik a világos szemszínt
a bronzos - barnás sminkkel természetes hatást érhetsz el
4/7 A kérdező kommentje:
Csak szempillaspirált szoktam használni, ez a kép azért készült, hogy megnézzem, mennyire egyforma a tusvonal a 2 oldalon, de ez a kép adta át leginkább a színét. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 28. 20:54
5/7 anonim válasza:
Nekem is zöld szemem van, a zöldet ajánlották, de nekem egyáltalán nem emelte ki, ellentétben a barnával, az nagyon szépen kiemeli!
6/7 anonim válasza:
Én a sminkeléshez nem igazán értek, de szeretek rajzolni, így a színekkel egész jól kijövök. Vannak komplementer színek, amik egymás kiegészítő színei. Színpárok, úgymond egymás ellentétei. Ezek a színek felerősítik egymást, kiemelik egymást, harmonikus de kissé vibráló hatást keltenek. Én is zöldnek látom a szemed. A zöldnek a lila, piros, rózsaszín (árnyalattól is függ). Ez lehet, hogy kicsit durva, de biztosan kiemeli.:) Egyébként a zöldhöz az ilyen természetes, föld színek is illenek, barnák, zöldek, sárgák, ezzel olyan harmónikus, természetes hatást keltenek.
7/7 anonim válasza:
vagy zöldes színekkel próbálkozz vagy sötétebbekkel de nekem ez a tusvonal is nagyon nagyon tetszik szeritem ez a legjobb főleg ha ilyen szép szimmetrikusra meg tudod csinálni :) én ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!