Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet műszempillát és...

Amira21 kérdése:

Hol lehet műszempillát és hozzá ragasztót venni?

Figyelt kérdés
Illetve, hogyan kell feltenni? Meddig marad fent? Hogyan lehet leszedni? Előre is köszönöm a segítséget! :)

2014. júl. 25. 07:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Dm, Claire's. Igazából minden kozmetikai boltban lehet sőt még Tesco, Auschan-ben is.

https://www.youtube.com/watch?v=x998z2w8d3g

2014. júl. 25. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, azért ha jót akarsz, akkor ilyen olcsó pillákhoz csomagolt ragasztóval ne próbálkozz, mind egy nagy rakás sz_ar. Csíp, éget, nem tart még órákig se, nem lesz átlátszó, stb.. azt mondják, ragasztóval nem éri meg spórolni, a Duo ragasztó a legjobb, make up plázából lehet rendelni, meg ott vannak természetes anyagból készült pillák is, amiket meg se érzel, a ragasztó pedig sokáig kitart, plusz teljesen átlátszó lesz, igaz 3000-be kerül, de nagyon sokáig elég. Egy pár pillát meg fel lehet használni többször is, ha a levétel után (speciális ehhez való oldószerrel, ez már kapható drogériában is) alaposan meg van tisztítva a ragasztómaradványoktól. Feltenni meg úgy kell hogy a pilla gerincére vékonyan felviszed a ragasztót, vársz kb fél percet, és utána illeszted oda a pilláid fölé, a tövükhöz.
2014. júl. 25. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha Magyarországon rendelni szeretnél műszempillát és ragasztót, akkor csakis a Make Up Plaza. Orbitális kínálatuk van természetes szálú soros és tincses műszempillákból és náluk van a legtöbbféle ragasztó is. Egyébként árban is ők a legolcsóbbak. Nem akarom őket sztárolni, mert nem fizetnek érte, de imádom ezt az áruházat :-)

Meddig marad fent? Én csak arról tudok nyilatkozni, amit náluk vettem. A Red Cherry pillák a Duo ragasztóval 3-4 napig is fent voltak nekem, de utána levettem. Ha 1 nap után leveszem, akkor nem kell higító, ha 3 nap után veszem le, akkor higítóval veszem le, nem kockáztatok. Minél később veszed le, annál valószínűbb, hogy higító fog kelleni.

A felhelyezést nehéz leírni, de vannak videok a Make Up Plaza oldalán a termékleírások alatt a VIDEO menüpontjukban.

2014. szept. 24. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!