Hol lehet műszempillát és hozzá ragasztót venni?
Dm, Claire's. Igazából minden kozmetikai boltban lehet sőt még Tesco, Auschan-ben is.
Ha Magyarországon rendelni szeretnél műszempillát és ragasztót, akkor csakis a Make Up Plaza. Orbitális kínálatuk van természetes szálú soros és tincses műszempillákból és náluk van a legtöbbféle ragasztó is. Egyébként árban is ők a legolcsóbbak. Nem akarom őket sztárolni, mert nem fizetnek érte, de imádom ezt az áruházat :-)
Meddig marad fent? Én csak arról tudok nyilatkozni, amit náluk vettem. A Red Cherry pillák a Duo ragasztóval 3-4 napig is fent voltak nekem, de utána levettem. Ha 1 nap után leveszem, akkor nem kell higító, ha 3 nap után veszem le, akkor higítóval veszem le, nem kockáztatok. Minél később veszed le, annál valószínűbb, hogy higító fog kelleni.
A felhelyezést nehéz leírni, de vannak videok a Make Up Plaza oldalán a termékleírások alatt a VIDEO menüpontjukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!