Mit javasoltok, hogy sikeresen menjen az Avon tanácsadónői meló?
Avon tanácsadónő lettem. Mivel nagyon rászorulok és már jó ideje nem keresett fel senki állás ügyben, ezért belevágtam. Nagyjából tudom mibe vágtam bele, de kérdésem az volna, hogy jól tettem-e. Mennyire kamázzák az Avon termékeket és ha nincsenek ismerőseim akiket könnyen rá tudnék vezetni a megvásárlására, akkor mit tegyek?
A válaszokat előre köszönöm!
Biztos akarod ajánlani az ismerőseidnek?
Ismerősöknek és barátoknak pont olyan terméket illik ajánlani, amiről meg vagy győződve, hogy jót teszel ezzel velük.
Úgy tűnik én leszek az első pozitív hozzászóló aki az AVONBÓL él és 8 éve használja, ajánlja és forgalmazza a termékeket!
Nem drágák és abszolult jó minőségűek a termékeink és 100%-os visszavásárlási garanciánk van, szóval károsulni sneki sem tud!
Szerintem jól tetted hogy csatlakoztál, egy próbát mindenképpen megér, használd a bűvös 3-as elvet, ahogy a koordinátorodtól tanultad azt! :-)
Rávenni senkit nem kell a vásárlásra, ez nem az a cég, aki szereti a termékeket az rendelni fogja, hisz hű a márkához és a minőséghez!
Járj el tréningekre, partykra hogy te is minél több termékről szerezz információt!
Egyetértek az utolsóval! :) Én az idén kezdtem, koordinátor is vagyok és nagyon szeretem mind az avonozást, mind a termékeket! :)
Szeretnélek megnyugtatni hogy az Avon az elsők között szüntette be az állatkísérleteit!
A tréningeket én is csak ajánlani tudom, meg minden ilyen összejövetelt, nagyon sokat lehet rajtuk tanulni, sokszor még egymástól is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!