Ha Avon tanácsadónő szeretnék lenni, akkor nekem havonta kell fizetnem valamennyit? És a szállításért? Valakinek vannak tanácsadónői tapasztalatai?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is nagyon-nagyon köszönöm.:)2010. aug. 22. 14:14
1/12 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni, bocsi az offért
2/12 anonim válasza:
szia..
nekem van én már feljebb léptem egy szintel én már kordinátor vagyok.
amúgy csak akkor kell fizetned ha nincs meg az 5000Ft rendelésed.és nem kell minden kampányból rendelni.ha érdekelnek még kérdések
ide nyugodtan írj.
jiji17@citromail.hu
5/12 A kérdező kommentje:
Én Budapesten élek, X. kerületben...és akk a regisztráció ingyenes, ugye??
2010. aug. 22. 14:23
6/12 anonim válasza:
igen..és van olyan hely ahol tudsz regisztrálni??vagy esetleg találkozhatunk és kitöltünk egy regisztrációs lapot és megbeszéljük a dolgokat.
8/12 anonim válasza:
egy e-mailt esetleg kaphatok?és akkor este megbeszéljük.mert most mennem kell.bármi kérdésed van írj nyugodtan.
9/12 anonim válasza:
ne regisztrálj.este szeretnék veled besélni.mert esetleg lehetnél az én tanácsadómnőm.
10/12 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, esetleg anya regisztrálhat helyettem...
2010. aug. 22. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!