Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok-Nők! Mennyit költötök...

Lányok-Nők! Mennyit költötök havonta szépítkezésre? (Kozmetika, fodrászat, szoli, etc)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 11:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
* ált akciókor vásárolok
2014. júl. 15. 16:00
 22/25 anonim ***** válasza:
kozmetikusra 2 hetente 1250 3d-s pilla havi 4000 műköröm havi 4-5 ezer szoliba most fogok újra járni az kb 10 ezer havonta van kondibérletem az 5 ezer és kb ennyi fodrászhoz most nem járok csak ha a frufrum vágni kell itthon festem mert levágattam a hosszú hajam.
2014. júl. 15. 19:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz nem járok (csinálok bőrradírt magamnak (méz+cukor),krémet és pakolásokat (joghurt+méz...), cukorgyantát magam készítem (a csíkokat hozzá pedig régi vászonlepedőből csinálom). A hajamat magamnak vágom vissza (hosszú és növesztem, így csak néha kell) és pakolásokat is én készítem rá (pl. tojásból/ olajból). Szolizni nem szolizok.

Tehát amire pénzt költök (és a konyhában nem fellelhető), az a sampon, tusfürdő és a szappan/tusfürdő, ami kb. 3000 ft 1-2 havonta.

2014. júl. 15. 21:03
 24/25 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, a dezodor kimaradt
2014. júl. 15. 21:04
 25/25 anonim válasza:

Általában 2-3 havonta megyek fodrászhoz melíroztatni,vágatni.-5000ft/alkalom

/Nyáron általában új dolgokat próbálok ki,tehát festetek,van,hogy extrém esetben ilyenkor 3 hetente is elmegyek./

Műkörmöm ritkán van,a 3 nyári hónapban viszont mindig.-5000ft/alkalom

Szoláriumban életemben először pár hete voltam,eddig háromszor.-500ft/5-6 perc

Kozmetikusnál csak a szemöldököm szedetem ki havonta.-400ft/alkalom

/Néha gyantáztatok is,ha megunom a borotválást,de ennek az árát nem tudom,mert mindig más,attól függ miket gyantáztatok./

Ritkán sminkelek,viszont akkor sok mindent használok egyszerre,szeretek igényes dolgokat használni.-5000-9000 ft/sminkcucc (viszont kb évente veszek csak új dolgokat,alapozót pl 3 év után vettem újat most,pedig viszonylag sokat használtam ennyi idő alatt,de még marast belőle :D )

Kb ennyi. :)

18/L

p.s.:Amúgy én is tettem fel egy ilyesmi kérdést pont tegnap este,akkor még nem láttam a tiédet. :P

2014. júl. 16. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!