Lányok-Nők! Mennyit költötök havonta szépítkezésre? (Kozmetika, fodrászat, szoli, etc)?
Kozmetikushoz nem járok (csinálok bőrradírt magamnak (méz+cukor),krémet és pakolásokat (joghurt+méz...), cukorgyantát magam készítem (a csíkokat hozzá pedig régi vászonlepedőből csinálom). A hajamat magamnak vágom vissza (hosszú és növesztem, így csak néha kell) és pakolásokat is én készítem rá (pl. tojásból/ olajból). Szolizni nem szolizok.
Tehát amire pénzt költök (és a konyhában nem fellelhető), az a sampon, tusfürdő és a szappan/tusfürdő, ami kb. 3000 ft 1-2 havonta.
Általában 2-3 havonta megyek fodrászhoz melíroztatni,vágatni.-5000ft/alkalom
/Nyáron általában új dolgokat próbálok ki,tehát festetek,van,hogy extrém esetben ilyenkor 3 hetente is elmegyek./
Műkörmöm ritkán van,a 3 nyári hónapban viszont mindig.-5000ft/alkalom
Szoláriumban életemben először pár hete voltam,eddig háromszor.-500ft/5-6 perc
Kozmetikusnál csak a szemöldököm szedetem ki havonta.-400ft/alkalom
/Néha gyantáztatok is,ha megunom a borotválást,de ennek az árát nem tudom,mert mindig más,attól függ miket gyantáztatok./
Ritkán sminkelek,viszont akkor sok mindent használok egyszerre,szeretek igényes dolgokat használni.-5000-9000 ft/sminkcucc (viszont kb évente veszek csak új dolgokat,alapozót pl 3 év után vettem újat most,pedig viszonylag sokat használtam ennyi idő alatt,de még marast belőle :D )
Kb ennyi. :)
18/L
p.s.:Amúgy én is tettem fel egy ilyesmi kérdést pont tegnap este,akkor még nem láttam a tiédet. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!