Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok-Nők! Mennyit költötök...

Lányok-Nők! Mennyit költötök havonta szépítkezésre? (Kozmetika, fodrászat, szoli, etc)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 11:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Várjunk csak, a tusfürdőt meg a dezodort is bele kell számolni? :D
2014. júl. 15. 12:11
 12/25 anonim ***** válasza:
max 10 ezret, ebből 8 ezer a kozmetikus+pedikűr, oda kb 2 havonta megyek, ha meg nem, akkor veszek tusfürdőt, sampont, dezodort, törlőkendőt, fodrászhoz megyek, de bőven kijön 10 ezerből 23L
2014. júl. 15. 12:11
 13/25 anonim ***** válasza:

Fodrászhoz 3 havonta járok, az 4000 szokott lenni. Havi masszázsom 3500. Kozmetikushoz, szoliba nem járok. Gyantát, lehúzócsíkot, tusfördőt, sampont, balzsamot, hajpakolást, sminklemosót, tonikot, fogkrémet, borotvát, arckrémet, testápolót és minden sminkszert akkor veszek, amikor leárazások vannak, így mindenből van tartalékom. A legtöbb nem sminkes termékem 2-3 hónap alatt fogyasztom el. Szemhéjpúdert nem veszek, van egy hatalmas palettám, egyszeri befektetés. Tust, szemceruzákat, szempillaspirált veszek átlag 4 havonta, ez idő alatt fogynak el.

Mondjuk összegben kifejezve 30 ezer így összesen.

2014. júl. 15. 12:15
 14/25 anonim ***** válasza:

Nincs pasim.Egyedülálló nő vagyok.

Más cigire,kávéra,alkoholra költ,én piperére.

2014. júl. 15. 12:27
 15/25 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz nem nagyon járok, régen gyantáztattam, de befektettem egy epilátorba meg jobban szeretem magamnak szedni a szemöldököm, szóval lenulláztam a költségeimet (az epilátor ára már rég visszajött). Szoliba se járok, nem bánom a nyári barnaságot, de szeretek fehér lenni, a szolis sárga színt meg nem bírnám magamon.

Fodrászhoz havonta járok, 3000 forint. Épp lenövesztem a festett hajam, ezért mindig vág le belőle amennyi nőtt, meg oldalt fel van nyírva és szőkítve, azt is havonta csináltatom meg.

Sminkekre átlagban 3000 körül költök, de van olyan hónap, hogy semmit, van olyan, hogy 5000 fölött, ha egyszerre fogy el pl az alapozóm meg a púderem.

Tusfürdő,dezodor meg társaik alapvetőek gondolom, amikor elfogy, veszek.

Körmöshöz nem járok, hosszú a körmöm,de magamnak festem egy színűre általában, de csináltam már franciát is.

2014. júl. 15. 13:36
 16/25 anonim ***** válasza:

Hideggyanta csík kéthetente: 800ft/doboz

Ruha két havonta: 15000-20000ft

Sminkcucc havonta+körömlakk: 1500-2000ft

Sampon, dezodor, tusfürdő, hajpakolás, testápoló havonta: 4000ft

2014. júl. 15. 13:43
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem járok sem fodrászhoz, sem kozmetikushoz, sem szoliba, sem manikűröshöz/pedikűröshoz, mindent meg tudok itthon csinálni magamnak, napozni meg nem szoktam.

24L

2014. júl. 15. 13:50
 18/25 anonim ***** válasza:

Szoliba nem járok, mert jobban tetszem magamnak világosabb bőrrel, egészségtelen és felesleges. Kozmetikába nem járok, mert a bőröm nem problémás, szőrteleníteni meg otthon is tudok sokkal olcsóbban. Fodrász kb. félévente és események előtt, vágásra, nem festetem, nem daueroltatam/ egyenesítem.

Otthoni dolgok - 3havonta kb. 20-40e megy el azokra a dolgokra, amiket rendszeresen használok: tusfürdő, sampon, szárazsampon, deó, testápoló, arckrém, hajbalzsam vagy ápoló olaj, hajformázó por, nappali hidratáló és éjszakai arckrém, szemkörnyékápoló, fogkrém, bőrradír, arcradír, alapozó, korrektor, sminklemosó, körömlakklemosó, púder, szempillaspirál. Ezen felül: nyáron naptej és napozás utáni spray, amiből nincs, utazó méretű termékek nyaralásra. Évente veszek még kb. 2-3 testpermetet vagy parfümöt max. 3e-ért darabját, illetve elhasználok egy év alatt egy flakon hajlakkot, egy doboz hajlakkot és egy lábspray-t. Ami nálam a gyenge, az a smink, abból költök havi átlag 3-5e-t. Amúgy minden termékemet drogéria alsó kategóriában vagy Asia Centerben veszem, azért jön ki viszonylag tűrhető áron minden. Havi átlagot azért nem tudok mondani, mert függ attól, mi mikor fogy el, vagy éppen mikor van jobb akció.

2014. júl. 15. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
18. vagyok, kihagytam a 3havi egy zacskó eldobható borotvámat és a pattanástalanító gélemet, de nagyon nem változtatja meg a dolgot arányaiban.
2014. júl. 15. 14:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Kozmetikus o ft

Fodrász o ft

Szoli o ft

Sampon kb 500 ft/doboz

Balzsam kb 500 ft/doboz

Egyéb hajkence 800ft/doboz

Tusfürdó 270 ft/doboz

Dezodor 600 ft/doboz

Szappan 400 ft/db

Borotva mikor mennyi

Intim mosakodó 600 fz/doboz

Púder 800 ft/db

Hidratáló krém 1000 ft/doboz

2014. júl. 15. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!