Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van sminkben "békás"...

Miért van sminkben "békás" szemem?

Figyelt kérdés

Amikor sminkelem magam akkor figyelek arra, hogy a szem alatti karikákat eltüntettem. Kicsit kékes, de korrektorral korrigálom és eltűnik, viszont nem látok táskákat alatta, de ha képeket készítek és mosolygok rajtuk akkor látszanak.

Valamint szempillaspirállal kifestem a szempilláimat, hogy ne ragadjanak össze és a képeken egyáltalán nem látszik, hogy lenne rajta valami.

Így olyan mintha smink nélkül lennék.

Próbálok keveset használni ezekből, ez lenne a gond?

Tényleg teljesen olyan mintha nem lenne rajtam smink mert a pilláimon sem látszik semmi és a szemem is kialvatlan.

(megvan a napi 8-10 óra alvás)

Sok vizet iszom.

Mi lehet a gond?

Előre is Köszönöm a normális válaszokat!

2014. júl. 12. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A fényképezőgép érzékenyebb az apró részletekre. Még egy profi fotósnak is nehéz visszaadni a képen, azt ami élőben látszik. A világításon van a lényeg, hogy élőnek tűnjön. De ez nem abból áll, hogy leteszel egy lámpát, hanem különböző derítő fényeket kell tenni mindenhova. Meg akinek az arca fotogénebb, az jobban mutat a képeken.
2014. júl. 13. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzővel, szerintem próbáld ki, hogy szabad fényen fotózod magad, egészen mások a fényviszonyok mint a szobában vagy a fürdőszobában. Egyébként a szem alatti karikák genetikai okból is eredhetnek.
2014. júl. 14. 23:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:))
2014. júl. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!