Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan emelhetném ki a szemem?

Hogyan emelhetném ki a szemem?

Figyelt kérdés
Mindenki hangoztatja, hogy milyen szép a szemem, és milyen különleges és, hogy miért nem emelem ki. ilyen zöldes, sárgás szemem van, körben vastag fekete csík. Bocsi jobban nem tudom leírni.
2014. júl. 3. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Kanállal.
2014. júl. 3. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szemceruza, tusfilc, vagy elég csak egy jó minőségű szempillaspirál :)
2014. júl. 3. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Szempillaspirál csak szerintem, a ceruza, tus stb-vel már túl mű nekem.
2014. júl. 3. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Első nagyon vicces vagy!
2014. júl. 3. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:

És a szempilláid milyenek? Fekete/szőke/stb? Sűrűnek mondható? Hosszúak/rövidek?

A hajszíned milyen?

Szerintem nekem is szép szemem van (sötétbarna), vörös a hajam, a szempilláim feketék és dúsak. De azért szoktam még rátenni egy lapáttal, de csak fekete szempillaspirált használok, ami befesti ugye a szempillavégeket is feketére, így hosszabbnak tűnnek. Szerintem ha tényleg szép a szemed, nem kell rá 20 kiló smink, mert akkor nem a szemedet fogják észrevenni, hanem a sminkeljárást.

2014. júl. 3. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Sötétbarna hajam van, barna szempilláim dúsak, és hosszúak, bár a végük szőke, így nem igazán látszik csak ha szempillaspirált használok.
2014. júl. 3. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elég lenne a spirál is :)

Nem kell 100x áthúzni a pilláidat, egyszer bőven elég, mert akkor nem lesz műhatású. Olyan spirálra vadássz, ami szétválaszt és nem áll össze csomókba.

Ez éppen eléggé kiemelné a szemed, és mivel leírásod alapján különleges színe van, nincs szükség ceruzára/tusra/szemhéjpúderre.

2014. júl. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!