Szerintetek jó alakja van ennek a lánynak?
http://www.youtube.com/watch?v=vb-isZD9mBk
Nagyon hasonló alakom van. Annyi különbség, hogy nekem egy kicsivel hosszabbak a lábaim. Kíváncsi lennék mások véleményére. Előre is köszi mindenkinek.
//Nem szeretnék olyan válaszokat, hogy ne itt tuningoljam az önbizalmam. Kíváncsi vagyok, mert a fizika tanárom leoltott, hogy nagy a seggem és csodálkozik, hogy nem szakad be alattam a szék. :D Viccnek vettem, de valamilyen szinten bántó is volt azért. Persze visszaválaszoltam, ami miatt kaptam egy szaktanárít x) Mindegy... Csak ezt légyszi vegyétek figyelembe :)//
ühhh....most látom, hogy kicsit rossz helyre tettem be a kérdést :S egyéb kérdésekbe szerettem volna. :S:$
Én kettétörtem volna a fizikatanár hátán a széket, ha nagy a seggem ha nem. Már ha nekem mond ilyet... Hogy engedhet meg egy ember magának ilyet?! Egy tanár...
Szerintem egyáltalán nem nagy a feneked, tökéletes alakod van, nagyon szexi lehetsz te is. Barom állat lehet az a tanár.
Jól tetted, hogy visszaszóltál a szaktanári meg senkit se érdekel... baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!