Milyen ennek a lánynak az alakja? (KÉP)
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon találtam ezt a képet, szerintem csinos. Nekem jobban tetszik mint a "van mit fogni rajta" alak.
2011. szept. 6. 20:06
1/15 anonim válasza:
Girhes és ferde a gerince(balra dől),persze nem jelenti azt hogy nem f@rkalnám el.
2/15 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, csinos:) sajnos én 'gyárilag' nem ilyen alakú vagyok, szóval sose fogok így kinézni:P 19/L
3/15 anonim válasza:
Ennek a lánynak gyönyörű a teste, nekem az ilyen alakú lányok az ideálok, persze nem csak az alak számít, de ez volt a kérdés. Igen szerintem is csinos.
5/15 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, mármint csinos meg minden, de kicsit aránytalan hogy olyan (relatíve) nagy a csípője a többi testrészéhez képest.
6/15 anonim válasza:
Csinos, de valami más fazonú alsóval sokkal nőiesebben nézne ki. De az már az ő dolga.
7/15 anonim válasza:
szerintem szép, nekem is hasonló
8/15 anonim válasza:
Nem tetszik.
Most nem arról van szó, hogy "van mit fogni rajta", vagy sem, (bár jobban tetszik, ha van, a melle is lehetne nagyobb), inkább az nem tetszik, hogy ahogy a dereka alatt szélesedik, utána tök egyenes, nem ívelt, vagyis nem kerek a csípője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!