Szerintetek jó alakja van ennek a lánynak?
Figyelt kérdés
Ezt a képet egy lány rakta fel ide egy kérdéséhez, és észrevettem hogy nekem is ugyanilyen alakom van.
szerintetek szép? És lehet-e nőies még, vagy mindig ilyen vékonyka marad?
Vélemények?
2011. aug. 9. 10:42
1/12 anonim válasza:
Szerintem ez az a tipikus kislányos alak. Még Fiatal vagy, persze, hogy fog változni. Szerintem nincs vele semmi gond. :)
2/12 anonim válasza:
Könyörgöm, ez egy gyerek!! Milyen alakja legyen? Valószínűleg csinos lesz és szexi ha felnő, de most pont olyan, mint minden átlagos kiscsaj. Ha ilyen vagy, örülj neki, minden rendben lesz veled kb 5-6 év múlva.
3/12 anonim válasza:
Jó alakja van ennek a lánynak,szerintem nem is vékony,inkább pont jó.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi!
amugy 14 éves.
2011. aug. 9. 10:51
6/12 anonim válasza:
igen,még gyerek.Persze hogy fog változni,nőiesedni.Ezalatt nem feltétlenül azt kell érteni,hogy nagyobb melled,feneked lesz(bár ki tudja).Hanem a vonalaid lesznek nőiesebbek.Ne feledd,az arányosság a lényeg,nem a méretek :))nem kell a hülye pasik szemszögéből nézni.
22N
7/12 A kérdező kommentje:
köszi! Mit értesz azon hogy 'arányosság'? :/
2011. aug. 9. 11:00
8/12 anonim válasza:
Arányosság azt jelenti, hogy a testrészeid hogyan arányulnak egymáshoz. Mell, derék, csípő, fenék, comb stb. Az nem baj, ha vékonyabb vagy vastagabb, ha ezek arányosan kisebbek vagy nagyobbak.
9/12 anonim válasza:
Így van. A derekad vékonyabb legyen, mint a csípőd; a melled nagyobb legyen, mint a hasad, és kisebb mint a fejed; a combod vékonyabb legyen, mint a derekad de vastagabb mint a karod... kb ilyesmik.
10/12 anonim válasza:
ez még bőven fejlődésben lévő szervezet, sokat fog változni, egyenlőre nagyon kislányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!