Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki tud nekem ajánlani...

Valaki tud nekem ajánlani olyan módszert szemöldök festesre amihez nem kell oxy?!

Figyelt kérdés
Nekem nem lehet festeni a szemöldököm, mert irritalja a bőrömet az oxy, kimarja... a mindennapi húzogatás pedig fárasztó. Tudtok olyan módszert vagy kozmetikumot ajánlani ami víz álló és legalább pár napig tartós?
2014. júl. 11. 21:31
 1/3 bilingual ***** válasza:
az a baj, hogy a hidrogén-peroxid szolgál a festékeknél színelőhívóként, nem tudom ezt helyettesítheti-e más...
2014. júl. 11. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Sötétebbre lehet festeni színezővel, amihez nem kell semmi egyéb. Habár nem egészen vízálló. Világosra nem lehet. De az oxi sem bántaná a bőrödet, ha előtte bekennéd valamivel ami védi.
2014. júl. 12. 00:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz, mivel kenjem be előtte? Sima arckrémmel? De akkor is befogja rendesen?
2014. júl. 12. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!