Kb. hány éves kortól elfogadható a szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Szeptembertől kis gimnáziumba fogok járni, és már régebb óta tervezem hogy max. hetedik osztáytól szempillaspirált fogok használni. Nem korai még?2014. júl. 10. 15:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha nem olyat használsz ami már kilométerekről látszik,hanem vmi visszafogottabbat akkor teljesen rendben van:)
2/7 anonim válasza:
És szerintem olyan 13-14 eves gyerektol
3/7 A kérdező kommentje:
Hát az nagyon jó, mert én pont 13 éves vagyok:) köszönöm szépe:) és a szemceruza? az már túlzás, ugye?
2014. júl. 10. 15:49
4/7 anonim válasza:
Spirált már használhatsz nyugodtan, de szépen kendd fel, ne legyen műhatású, ha csomós, akkor csúnya. Ha szétválaszt és kiemeli a szemed, az a szép. Ne vidd fel sok rétegben, mert egyrészt nagyon ronda lesz, mintha zsírkréta lenne a szempilláidra morzsolva, másrészt, arról ordít, hogy festve vagy.
Szemceruzát még ne használj, az még korai, ráérsz majd később is. Előtted az élet, ne siettesd, még maradj inkább bájos-lányos, mint felnőttes.
Szerezz be egy korrektort, hogy ha kijön egy-egy patti, azt el tudd vele fedni. Olyat válassz, ami antibakteriális, az Alverdé-nek (DM saját márkája) vannak jó korrektorai, természetes alapanyagból vannak és tényleg lehúzzák a pattikat. Mársa még nem lesz szükséged.
24L
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2014. júl. 10. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!