Hkat kérdése:
Alkalmazhatnak egy szalonba műkörmösként úgy ha nem végeztem el a szakmát?
Figyelt kérdés
Mindent megcsinálok és mindent tudok profiként!!2014. júl. 9. 08:30
11/13 anonim válasza:
Nemcsak az eü. kizáró tényezők miatt fontos a suli, nekem az építésben is sokat segített, hiába csináltam előtte évekig a saját körmömet, csak az okj óta tudok valóban tartós, 4 hétig is tartós, szép körmöt építeni, azóta ismerem pontosan az anyagokat és rendszeresen tovább is képzem magam.
12/13 anonim válasza:
Mindamelett ha papír nélkül is lehetsz alkalmazott, akkor miért fizetnél ki ennyit az okj-ért? Kicsit túl van árazva a tanfolyam. És a mai magyar helyzetben simán megértem ha valaki anyagi okok miatt nem csinálja meg. Én ha körmöshöz mennék, lehet elkérném a papírját, mert néha tényleg szörnyű, hogy egyes körmösök mit művelnek, hát most már tudom is az okát, végzettség nélkül is lehet dolgozni....
13/13 anonim válasza:
Persze, de a kérdező "mindent tud profiként". Ezért is írtam az elméleti dolgokat, mert azokat biztos nem tanulta meg videókból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!