Aki műkörmösként dolgozik otthol annak megérte? Mennyi a bevételetek belőle? Milyen gyakran szereztek be hozzá anyagokat és ez kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 13:12
1/3 anonim válasza:
Hát azért nagyon nem mindegy, hogy Ózdon egy telepi garázsban van az üzlet, vagy az Andrássy úton.
2/3 anonim válasza:
Ma már nem éri meg annak tanulni, már akkor is telítve volt a piac, amikor én tanultam (3 éve). Minden utcában van 3-4 körmös, lassan több lesz belőlük, mint vendégből. Ráadásul a legnagyobb baj, hogy sokan úgy próbálnak vendégeket szerezni, hogy túl olcsón dolgoznak, ami a legrosszabb eszköz. A tanfolyamok színvonaláról nem is beszélve (tisztelet a kivételnek).
3/3 Joy Turner válasza:
OtthoN. Én ugyan nem otthon dolgozok, hanem szalonban, de megéri. Havonta egyszer, vagy kétszer jön hozzám a szállítóm, és nagyon sok pénzt hagyok nála. Az alapanyagok nagyon drágák, nem beszélve arról, hogy választékot is kell tartanod színekből, pl. Igaz, hogy lassan több a körmös, mint a vendég, de ha valaki valóban igényes, tiszta, tartós munkát ad ki a kezei közül, és folyamatosan újít, és fejleszti magát, azt a vendégek megfizetik. Nyilván, ha nekiállsz otthon gányolni, elcseszed egy pár ember körmét, akkor nem lehet belőle megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!