Hogy vegyem ki a piercinget?
Figyelt kérdés
A fülembe felül a porvba szúrattam piercinget. Az ékszernek benne talpa van, és fogalmam sincs,, hogyan kell kivenni!? Másik pedig, hogy már egy hónapja szúrták de még mindig fáj egy kicsir(nem tudok azon az oldalakon aludni) és püffedt. Ez normális?2014. júl. 6. 04:45
1/7 anonim válasza:
Menj el oda, ahol betették és vetesd ki.
2/7 anonim válasza:
A golyós végét kell lecsavarni ahhoz, hogy kivedd.
(még nem gyógyul be teljesen ne cseréld)
Fertőtlenítsd és ha továbbra is fáj és püffedt menj vissza oda ahol csináltattad.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaazokat!! Csak azért nem megyek vissza mert abban a városban csináltam ahol kolis vagyok de közben hazajöttem , és nem tudok most ezért 200 km-ert utazni.
Gondoltam kiveszem, lebetadinozom és visszateszem, hogy belülre is menjen. Vagy nem jó ötlet?
2014. júl. 6. 11:30
4/7 anonim válasza:
Nem jó ötlet, fél évig ne piszkáld, ne forgasd, hagyd békén:D
5/7 anonim válasza:
Nekem mar 1eve megvan es meg mindig faj:/ nagyon nehezen gyogyul a porc szoval folyamatossan fertotlenitsd a hajad ne birigalja :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köshzi a válaszokat! Akkor az baj ha màr a második napt forgatom?
2014. júl. 11. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!