Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb szempillaspirál?

Playgirl kérdése:

Melyik a legjobb szempillaspirál?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék de olyat ami tényleg kihangsulyozza a szempillámat és látszik hogy szépen ki van festve!tudnátok ajánlani valamilyet? ja és ne legyen öritően drága...
2008. aug. 2. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miss Sporty XX Volume

a DM-ben vettem 500 Ft-ért,nekem tökjól bevált! :)

2008. aug. 2. 14:01
 2/5 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem válaszolóhoz!!!

Nekem is ez a szempillaspirál vált be a legjobban..én a vizálló fajtáját használom,ami nagyon tartós!

2008. aug. 2. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Astor!
2008. aug. 2. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
SUHADA kétfázisú spirál, van vízálló és sima változatban, a Lidl-ben megtalálod...:)
2008. aug. 2. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Constance Caroll "kétfázisú" szempillaspirálja- próbáltam már a Lorealt is és drágább márkákat, de ez mindent visz.Kb egy ezres ,nem törik a pillám.Sőőőőt a fehér alapozó rétegtől nőtt és dúsult is.És amikor felkenem, akkor gyönyörű hatalmas, ívelt, dús szempillákat csinál.Nem okoz allergiát(pedig nekem kevés dologtól nem jön ki az allergiám), kontaklencsével is tudom hordani, esőben sem kenődök el, egy egész napot kibír : a nap végén nem nézek Pandának ki-szóval csak dícsérni tudom, imádom:)
2008. aug. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!