Milyen piercinget vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék szuratni a csípőmbe piercinget ( [link] csak nem tudom milyen piercinget kellene vennem hozzá. Valaki tudna segíteni?2010. jan. 5. 20:42
2/6 anonim válasza:
Sztem undorító! Amúgy én régen csináltattam... volt a szemöldökömbe meg a köldökömbe... sosem tűnik el a helye... megérte!!! :S
3/6 anonim válasza:
Ronda, ne rakjál bele! Meg milyen lenne már ha beleakadnál a takaróba ezzel a vassal :D
4/6 anonim válasza:
Szerintem banánpiercing. Vagy surface barbell, az nem olyan hamar lökődik ki. ( [link]
5/6 anonim válasza:
Bőralatti(dermal) piercing-nek hívják.
Szerintem semmivel sem undorítóbb mint a köldök,vagy egyéb más pc-k,sőt nekem kifejezetten teszik..sokáig én is akartam berakatni egyet,de aztán sajnos le kellett mondanom róla
6/6 anonim válasza:
ez nem dermal
http://www.youtube.com/watch?v=sQ_Z6e9wigc
egyik ismerősömnek is volt. pedig nagyon bevállalós ő. de hamar ki is vette mert nagyon könnyen beleakad mindenbe.
amőgy szerintem is banán piercing. de láttam már olyat is amelyikben patkó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!