Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen piercinget vegyek?

Milyen piercinget vegyek?

Figyelt kérdés

1 hónapja csináltattam orr piercinget,és holnap mennék venni újat. Ezüstöt már tehetek bele?vagy aranyat?vagy milyet vegyek???(most orvosi van)

köszi a válaszokat!:)

2009. ápr. 8. 16:46
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem is friss az orrpiercingem és ezen kívül van sok másik, és még egyáltalánnem javaslom hogy cseréld, mert 5 hét után lehet csak cserélni, ennyi idő alatt gyógyul be. Ha ennél korábban cserélgeted akkor megvan az esélye az elfertőződésnek (amúgy is de ekkor nagyobb a kockázat), viszont nem árt ha biztosan tudod hogy nincs-e arany vagy ezüst allergiád, nekem pl. aranyallergiám van, nem szerencsés mert nem tudnak a pasik meglepni drága lánccal:) nna visszatérve még sztem várj 2 hetet, utána cseréltesd ki, és azt tanácsolom hogy menj vissza oda ahol csináltattad hogy kicseréljék neked, mert nem értem hogy miért pedig tapasztalt piercingviselő vagyok, az orrciercinget macerásabb betenni mint mást, főleg hogy most nyilván nagyobb van bennt mint amit venni fogsz.Mellesleg ők tudják a dolgukat (remélhetőleg) és lehet, te csak az otthoni kis "bénázásoddal" ha elsőre nem megy, lehet felsérted a felületet és ugyanott vagy ahol a part szakad, begyullad és veheted ki. Megéri várni hidd el:) Én is türelmetlen vagyok mert ez a fém egy olyan nagy mint ha folyamatosan fika lógna az orromból, mindig visszatolom, ilyenkor olyan mint ha még túrnám is.De nem baj, türelem, szép nózit terem :)

2009. ápr. 8. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

amikor nekem 1 hetes volt véletlenül kirántottam a törülközővel:S uhh de fájt :S,méghozzá nem is golyós hnem kampós:S dee visszatudtam tenni:)

akkor még várok vele egy kicsit:):)

hol csináltattad????

2009. ápr. 8. 17:30
 3/4 anonim válasza:

Kampósat kicsit körülményesebb betenni, de a kezdő ékszerek direkt kicsit vastagabbak, hogy a véglegest könnyebben be tudd tenni..Az meg a te döntésed milyet szeretnél..

Én itt vettem aranyat és nem ragasztott köves hanem foglalatos bogyós..

[link]

2011. máj. 5. 23:21
 4/4 anonim válasza:

Csak most látom nem mostani kérdés:-))

előző voltam

2011. máj. 5. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!