Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha fulbevalot lonek be orrba,...

Ha fulbevalot lonek be orrba, nem teszik ra a hatuljat?

Figyelt kérdés
Nincs rajta, nem tudom, hogy kieshetett, vagy esetleg felszippantottam...
2014. júl. 1. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de az orrba nem fülbevalot szoktak lövetni...Az orrba való ékszereken általába csak egy gömb szerű vég van, amit nagyon észre se veszel...szerintem neked is ilyen van, csak te se tudod.. :)
2014. júl. 1. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kozemtikus kolleganöm szokott fülbevalót is löni orrba és nem teszi rá a hátulját, de ez csak egy ideiglenes dolog, ki kell cserélni olyanra aminek van kis bogyó a hátulján.
2014. júl. 1. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat ez egy szog alaku valami, a kozmetikusnal ugy lattam, volt hatulja is es parban volt, ezert gondolom, hogy fulbevalo. Azt mondta, 3-4 het mulva kicserelhetem rendes pc-re...
2014. júl. 1. 11:58
 4/5 anonim válasza:
Orrpiercinget normális helyen nem lőni, hanem szúrni szoktak és kampós piercinget raknak be neked, nem véletlenül tanulják tanfolyamon.
2014. júl. 1. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Orrpiercinget tényleg nem szabad lövetni, menj el normális szakemberhez, aki ért is hozzá és tényleg orrba való ékszert is tesz bele.
2014. júl. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!