Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek? Szeretnék egy...

Mit tegyek? Szeretnék egy helix piercing-et! (a továbbikaról lent olvashattok)

Figyelt kérdés
Már régóta akarok egyet és anyukám most bele is egyezett. Félek egy kicsit a fájdalomtól is de ez számomra nem probléma (ha akarunk valamit meg kell szenvedni érte:D ) Tű fóbiám is van de már ez sem érdekel annyira:S xD Az egyetlen amitől jobban tarok az az, hogy nagyon sok képet láttam "elrontott" piercingekről többek között erről is. Mi van, ha pont nálam szúrnak félre és egy életre olyan marad? Bele merjek vágni vagy inkább mégse? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!! (a kezeléséről, a fájdalmakról:D és a szúrás folyamatáról is elfogadok tanácsokat;) , bármit) előre is köszönöm!!!

2014. jún. 30. 23:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi:)
2014. júl. 1. 00:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Szervusz! Nem kell félni tőle, szerintem jó buli :D Én a Mammutban lévő La Magra Tattoo tetoválószalont tudom ajánlani. Igazán jó munkát végeztek kétszer is. Nekem azt mondták, hogy napi 3-4 alkalommal Betadine folyékony oldattal kezeljem és akkor szépen fog gyógyulni. Az egyiknél (a helixemnél) viszont Tetran kenőcsöt is használtam a vége fele, mert egy kis hólyagocska jelent meg az ékszernél, DE semmi esetre sem kell megijedni ilyen esetbe (5 nap alatt eltűnt). A másiknál (rook piercing) egy ideje Körömvirág krémet használok, mert az is ilyen gyulladás csökkentő. Na de nem szaporítom a szót, majd ahol csináltatod úgyis elmondják mit ajánlanak, de mindenféleképpen ápold rendesen.

Sok sikert szeretnék kívánni és hidd el, nem fogod megbánni! ;)

2014. júl. 3. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!