Ha egész nap otthon vagytok, de nálatok van a barátotok (pasitok), sminkeltek? Használtok parfümöt? Otthoni ruhába vagytok?
Én minden nap használok parfümöt. Javítja a hangulatom és nem leszek szomorú és depressziós. Komolyan, nekem ez segít átvészelni a napot. Nyilván ha nem megyek sehová és mondjuk csak takarítok egész nap akkor nem a legdrágábbat rakom magamra ;)
Nekem az itthoni ruha az konkrétan az, amitől én rosszul vagyok ha meglátom magam a tükörben. Melegítő nadrág amiben könnyű mozogni és amiben 15kg-al többnek tűnök! Illetve ami nem baj, ha koszos lesz. Így én ilyenben csak akkor vagyok ha pl. festek vagy szerelek valamit stb és akkor direkt ahhoz öltözöm. Szakadt póló, turkálós felső stb.
Egyébként mindig rendes ruhában vagyok otthon is, mondjuk talán annyira nem elegánsan mint amikor megjelenek valahol.
Sminkelés nálam a hangulatomtól függ, van amikor hónapokig nem sminkelek sehová máskor pedig állandóan.
Ha a pasim jön akkor ki kell öltözzek és legtöbbször sminkelni is szoktam mert le kell elé mennem... aztán tőlem úgyis megyünk valahová később, vagy ha nem akkor úgyis hazakisérem, vagy valameddig elmegyek vele. Szóval erre szoktam is már számítani ezért reggel úgy választok ruhát és felrakom a sminket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!