Milyen piercinget lövessek?
Szúrasd...egyébként 14 éves kortól legálisan csináltathatsz piercinget szülői beleegyezés nélkül is, viszont egy jó érzésű szakember nem fogja megcsinálni szülői engedély nélkül...
Egyébként így ne csináltass szerintem semmilyet, ha itt kérdezed meg, hogy mi állna jól...Függ a stílustól, az arcodtól, meg ilyenektől, de ha neked idegen emberek látatlanban adott véleménye kell ehhez, ne tedd...
Annak ellenére, hogy nyom nélkül eltűnik, igen felelősségteljes döntés - ugyanis ha valami mégis rosszul sül el, akkor neked kell elviselned a következményeit, de persze nem mindegy az se, hogy kinek a szervezete hogy reagál a különböző testékszerekre...vigyázni kell, hogy steril legyen, jó helyre menjen, meg ilyenek...
Ne érts félre, nem lebeszélni akarlak róla, nekem is 18 piercingem van (egyelőre), de szerintem amíg nem tudod eldönteni, hogy pontosan mit akarsz, addig nem érdemes belekezdened...:)
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!