Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen piercinget lövessek?

Milyen piercinget lövessek?

Figyelt kérdés
15/fiú. szeretnék piercinget lövetni és több fajtát láttam. melyik állna jól egy fiúnak?

2014. jún. 27. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebbe a korba más még nem áll jól.? A piercingtől meg olyan meleg kinézeted lesz.
2014. jún. 27. 21:50
 2/5 anonim válasza:
Ha már mindenféleképpen piercinget akarsz csináltatni, egy fiúnak szemöldök piercing, ajak piercing, bridge (bár még ahhoz szerintem fiatal vagy), ahogy a Septum piercinghez is. Arra nagyon figyelj, hogy MINDEN steril legyen, ha ilyenre adod a fejedet. Bár jobb piercer nem fog neked szúrni semmit, ha csak a szüleid nem egyeznek bele írásban. Érdemes lenne előbb a szüleiddel beszélni erről.
2014. jún. 28. 04:25
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Szúrasd...egyébként 14 éves kortól legálisan csináltathatsz piercinget szülői beleegyezés nélkül is, viszont egy jó érzésű szakember nem fogja megcsinálni szülői engedély nélkül...

Egyébként így ne csináltass szerintem semmilyet, ha itt kérdezed meg, hogy mi állna jól...Függ a stílustól, az arcodtól, meg ilyenektől, de ha neked idegen emberek látatlanban adott véleménye kell ehhez, ne tedd...

Annak ellenére, hogy nyom nélkül eltűnik, igen felelősségteljes döntés - ugyanis ha valami mégis rosszul sül el, akkor neked kell elviselned a következményeit, de persze nem mindegy az se, hogy kinek a szervezete hogy reagál a különböző testékszerekre...vigyázni kell, hogy steril legyen, jó helyre menjen, meg ilyenek...

Ne érts félre, nem lebeszélni akarlak róla, nekem is 18 piercingem van (egyelőre), de szerintem amíg nem tudod eldönteni, hogy pontosan mit akarsz, addig nem érdemes belekezdened...:)

19N

2014. jún. 28. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
karika orr pc
2014. jún. 30. 12:37
 5/5 anonim válasza:
a piercingeket szúrják, nem lövik:)
2014. júl. 28. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!