Szolnokon hol lehet fültágítót kapni és mennyiért?
Figyelt kérdés
Nem készlet érdekel, itthon tágítom, és ha elérem a végleges méretet, vennék bele ékszert is, viszont itt, ahol én lakok, tuti nem lehet sehol kapni, és a legközelebbi nagyváros Szolnok. max olyan 6-8-asat szeretnék, és ilyen lyukasat [kb. mint ez: [link] ]. Ja, és egyelőre csak egyet.
Hol lehet ilyet kapni? és mennyiért?
Ja igen, nem érdekel a véleményetek a tágításról, és azt is tudom, hogy milyen felelősséggel jár, szóval legyetek szívesek a kérdésre válaszolni. Köszönöm.
2010. jan. 4. 21:29
1/6 anonim válasza:
én javaslom neked hogy rendelj wildcatről (www.wildcat.hu) amit te linkeltél az egy szilikon fültágító, azok nem rosszak. ha itt megrendeled nem kell érte futkosnod, kiviszik házhoz. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a wildcat-et, de nem szeretnék netről rendelni, mert akárhány webshopot megnéztem, majdnem több (de legalábbis ugyanannyi) a postaköltség, mint maga a termék. akkor már 300 Ft-ért bebuszozok Szolnokra, és megveszem én - és ezzel még mozgok is :D
2010. jan. 6. 09:01
3/6 anonim válasza:
Szia én is most vettem tágítót szolnokon az asia ékszer bolta 1200ft mind
4/6 anonim válasza:
vagyis nem mind de én annyiért vettem
5/6 chrisb válasza:
aishaba ami ott ahogy van a plazanal a hamburger-vár azzal szembe az intim shop környékén vagy én ma vettem 400-ért csigát ahol a skála van ott a dm-el szembe van 2 kínai az egyik a lépcsős nem ott hanem ami mellette van.:D
6/6 A kérdező kommentje:
Már két éve felfedeztem magamnak az e-bay-t :)
Azért köszi :)
2014. márc. 21. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!