Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 3D-s műszempillára mennyire...

3D-s műszempillára mennyire kell vigyázni?

Figyelt kérdés
Ha van fent 3D-s műszempillám akkor lehet sminkelni (szempillaspirál) és sminklemosót használni, bírni fogja?

2014. jún. 25. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
2 nap után bármit csinálhatsz, addig nem érheti nedvesség. amúgy felesleges a műszempillát festeni, mert alapból olyan hatása van. és nem kell annyira kímélni őket mert bírják a gyűrődést, nekem majdnem 2 hónapig fent voltak. a sajátjaim se hullottak ki. még 1 tanács, hogy nem érdemes túl hosszúakat se felrakatni, mert zavaró lehet.
2014. jún. 25. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
spirált a legt9öbben nem ahsználnak mert nincs rá szükség. Ha mégis hazsnálsz akkor szigorúan nem vizállót lehet csak. A zsiros lemosó (amivel lejön a vizálló spirál) az oldja a ragasztót. De minél többet sikálgatod, törölgeted (nem olajos alapúval) akkor is gyengül azért a pilla. Azt szoktuk ajánlani hogy spirál csak ritkán az egyéb szemfestéket pedig fültisztitó pálcikával szedjék le ugy hogy a pillákat ne piszkálják. Ezen kivül másra nem kell figyelni.
2014. jún. 25. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
nem szoktam csak alkalmanként spirálozni és a sminklemosó valóban oldja a ragasztót azt nem szabad.Szerintem nagyon jó már lassan fél éve az van sokkal kényelmesebb.
2014. jún. 25. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!