Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az orrpiercinggel mennyire...

Az orrpiercinggel mennyire kell "vigyázni"?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogyha egy kicsit megütődik, akkor vérezhet? Vagy tesiórára ki kell venni?
2009. ápr. 23. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első pár hétben érzékenyebb volt, vérzett. Be is gyulladt, akkor befújtam oxycort sprayvel, aztán megszokta a szervezetem és többet nem gyulladt be.

ÉRdemes meghajlítani, hogy ne tudjon kiesni egy egy orrfújásnál vagy kis hozzáérésnél.

ha jobban megütöttem, volt hogy vérzett az orrnyergem ahogy felsértette.

2009. ápr. 23. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kivenni egy tesiórára? Megne tedd, pár óra-10nap közt beforr..
2009. ápr. 23. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
szia! nekem már 1 éwe van orrpiercingem...soha nem vérzett magától...csak akkor amikor kicseréltem....torna órán SOHA nem weszem ki,mert az fájna és vérezne is..de azért ajánlom h minden 3-adik honapban wegyed ki...es elozo válaszolo: vannak olyan orrpc-k is amelyeknek olyan kicsike gomb van a vegen...igy nem szur, viszont ha rakod bele az orrodba, kicsit fájni fog, de aztan "benol" az orrod bevulrol,es utana mar nem is esik ki...sztem ennek nincs semmi veszélye, csak ha nincsenek olyan veszett torna óráitok, hogy a basketbal labdat az arcodba vágják xD
2009. ápr. 23. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Már annyira várom, hogy meglegyen! A tanárok tisztára behülyülnek majd xD

Amúgy kézilabdázom és pont a kapusposzton vagyok, de remélem nem vágnak sűrűn fejebe és akkor minden OK lesz ;)

2009. ápr. 23. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem 2 hónapja van orr piercingem,1 hónap után kicseréltem,olyan golyósra,amit az előbb mondtatok,és éjszaka kikaptam,mert delfines és a farka vagy mije beleakatt a kezembe:S hát akkor vérzett,felkeltem gyorsan,de már akkor kezdett beforrni...de sikerült ujrajukasztani:P

ha lehet kérdezni: szúratod,vagy löveted?

2009. ápr. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!