Ha tipet ragasztunk a vendég körmére, és nem illik a formája a körömágyához, akkor addig reszelgetem, míg nem lesz passzentos?
Figyelt kérdés
nem túl időigényes ez a megoldás?2010. jan. 4. 12:59
1/9 anonim válasza:
Te manikűrös vagy, és itt képzed magad a szakmádban?
Remélem, egyetlen orvos sincs az oldal látogatói között...
2/9 anonim válasza:
Mielőtt felragasztod akor kell kialakítanod a tipet olyanra, hogy az illeszkedjen a körömágyra pontosan, többször rá kell próbálnod és ha már tökéletes csak azután ragaszd fel, utólag már nem tudod olyan precízen kialakítani pláne ha mondjuk oldalt lelóg a körömlemezről a tip
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nem vagyok manikűrös, csinálok műkörmöket, de csak építést csinálok. Sokan viszont csak tipet ragasztanak fel, csak én nem értem, az miért jobb... Az orvosoknak meg mi köze ehhez? Ez az oldal nem azért van, h megkérdezze az ember, amit nem tud?
2010. jan. 4. 14:34
4/9 anonim válasza:
Csak építesz? :) váó irigyellek. nekem az elég sok idő, mondjuk nem rég végeztem uh még van esély a jövőben :) a vendégeid mennyi időközönként járnak töltetni? úgy hallom az épített jóval tartósabb
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, tipet még nem használtam, pont azért, mert úgy hallottam én is, h nem annyira tartós. De lehet, h talán kipróbálom, csak gondoltam, előtte itt informálódni, azt remélve, többen írnak véleményt, mint amennyi szakmabeli ismerősöm van..
2010. jan. 4. 22:25
6/9 anonim válasza:
Hát, nekem életem első műkörme tip volt. De én úgy emlékszem, hogy nem a körömágyamnál kezdődött, hanem a körmöm kb. közepén. És ott reszelte össze a körmösöm úgy, hogy illeszkedett teljesen a saját körmömhöz.
7/9 A kérdező kommentje:
huha, hát nem reszelt bele néha a saját körmödbe is? na, nekem ez a tipes megoldás nem vmi szinpatikus, meg a vendégeim is ragaszkodnak az építetthez. köszi a válaszokat.
2010. jan. 11. 12:56
8/9 anonim válasza:
Nem igazán értelek téged, ok hogy csak az egyiket csinálod, de azért a másikat is tudni kellene valamennyire pláne az "alapját"
9/9 A kérdező kommentje:
majd megtanulom ;)
2010. jan. 14. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!