Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkkel vagy smink nélkül? (KÉP)

Sminkkel vagy smink nélkül? (KÉP)

Figyelt kérdés

Mindkét képen ugyanaz a lány van, csak épp alapozóval és nélkül.

Hogy előnyösebb? Miért?

1, [link]

2, [link]

2014. jún. 21. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés. Nyilván a bőrhibák senkinek se előnyösek, és ezeket elfedi az alapozó/korrektor.

Ugyanakkor ezen a homályos képeken nem látszik a lényeg: hogy miként is kente fel a cuccot, mennyire természetesen illetve mennyire egyezik meg a bőrével az alapozó színe.

Egy gányul felvitt alapozónál még a pattanások is jobbak.

2014. jún. 21. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Jobb ha nem látszanak a bőrhibák, ez egyértelmű. Ahogy látom az alsó szempillája is ki van festve, ami nekem nem tetszik, mert túl hosszú.
2014. jún. 21. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván jobb alapozóval..bár tényleg nem teljesen látszik, hogy szépen van-e felkenve, de, ha jól csinálja, nem is látszik, hogy van rajta alapozó, csak az, hogy szebb a bőre. Az meg nyilván jobb, mint a pattanások.
2014. jún. 21. 22:12
 4/6 Doruss ***** válasza:

Nyilván alapozóval szebb (de tényleg amúgy attól függ, hogyan viszed föl), de az első kép sem rossz, szóval nem feltétlenül szükséges az alapozó szerintem.

Szerintem nincsen baj az alsó szempillával sem.

2014. jún. 22. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés. Szebb alapozóval és irigylem a szempilláit. :D
2014. jún. 22. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

2.

sokkal szebb úgy.Mint mindenkinek. Ha van az arcodon olyan ami elfedi a bőrhibákat már 'előnyösebb vagy.Másodikon a szemeid is szépek/szebbek.:)

2014. jún. 23. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!