Sminkválasztás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, csak nemrég kezdtem el foglalkozni a sminkelés gondolatával. 14 éves vagyok(lány:D), és anyukám nem igazán örül ennek, a pénz miatt sem. Arra lennék kíváncsi, hogy a Essence márkának, amit viszonylag olcsónak és tinisnek láttam, milyen termékei vannak?

Pontokba szedtem, hátha úgy könnyebb.

Ja, és mi kell egy bizonyos területre? Úgy értem szemöldök: milyen és hány fajta termék "kell" rá?

1. Arcbőr:

Van néhány miteszerem, pattanásom. De szerencsére elég kevés és nem zsíros a bőröm. Sportolás után szokott több lenni, mert a kinyílt pólusokba könnyebben belemegy a kosz.:/

2. Ajkak:

Könnyen kiszárad a szám, olyan ajakfény, rúzs kellene, ami nem szárít.

3. Szemhéj

4. Szemöldök

5. Szempilla

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. jún. 20. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
14 vagy, korai még a smink neked!
2014. jún. 20. 08:29
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ne a sminkeléssel, inkább az arctisztítással foglalkozz. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá itt egy kis segítség:

1. Arcbőr: alapozót nem használnék a helyedben, inkább korrektort. Ebből létezik folyósabb illetve szárazabb. Én az utóbbit használom. Nekem az IsaDora jött be (folyós), a szemem alá használtam. Sportolásnál egyébként ne viselj sminket, mert rosszabb lesz a helyzet. A kinyílt pórusokba ígyis-úgyis kosz megy, nem csak a sportoláskor. Ilyenkor az ember izzad (jobb esetben), ami egy tisztító folyamat, ezért ha sminkkel tömíted a pórusaidat nem lesz túl jó.

2. Ajkak: Ha otthon vagy kend be szőlőzsírral, ha extra cserepes a szád, akkor a Carmex termékcsaládot ajánlom, sokkal jobb, mint az egyszerű Labellok. Fogmosás után a fogkeféddel enyhén átdörzsölheted a szádat, ez leszedi a felesleges dolgokat, és jobban mutat rajta a rúzs. Én a rúzst preferálom, ajakfényt nem nagyon hordok. Rúzsból a matt IsaDora rúzsok jöttek be, elég tartósnak bizonyultak.

3. Szemhéj: Szemceruza, tus, esetleg valami színt belevihetsz.

4. Szemöldök: ne vidd túlzásba, inkább formázd szépre, és nagyon kevés (!) szemöldökceruzát használj.

5. Szempilla: a Miss Sportynak van egy szempillaspirálja, ami átlátszó, de nagyon szépen megemeli a pillákat. Ha természetes szeretnél maradni, akkor barna színűt használj, az nem túl feltűnő. Egyszer-kétszer futtasd csak át a pilláidon, mert ha nagyon sokszor átmész rajta becsomósodik, és olyan lesz, mint a pókláb.

Remélem mondani se kell, hogy este MINDIG most le a sminked sminklemosóval. :)

2014. jún. 20. 08:51
 3/3 kissfruzsina válasza:
2014. aug. 4. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!