Sminkválasztás?
Sziasztok, csak nemrég kezdtem el foglalkozni a sminkelés gondolatával. 14 éves vagyok(lány:D), és anyukám nem igazán örül ennek, a pénz miatt sem. Arra lennék kíváncsi, hogy a Essence márkának, amit viszonylag olcsónak és tinisnek láttam, milyen termékei vannak?
Pontokba szedtem, hátha úgy könnyebb.
Ja, és mi kell egy bizonyos területre? Úgy értem szemöldök: milyen és hány fajta termék "kell" rá?
1. Arcbőr:
Van néhány miteszerem, pattanásom. De szerencsére elég kevés és nem zsíros a bőröm. Sportolás után szokott több lenni, mert a kinyílt pólusokba könnyebben belemegy a kosz.:/
2. Ajkak:
Könnyen kiszárad a szám, olyan ajakfény, rúzs kellene, ami nem szárít.
3. Szemhéj
4. Szemöldök
5. Szempilla
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem ne a sminkeléssel, inkább az arctisztítással foglalkozz. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá itt egy kis segítség:
1. Arcbőr: alapozót nem használnék a helyedben, inkább korrektort. Ebből létezik folyósabb illetve szárazabb. Én az utóbbit használom. Nekem az IsaDora jött be (folyós), a szemem alá használtam. Sportolásnál egyébként ne viselj sminket, mert rosszabb lesz a helyzet. A kinyílt pórusokba ígyis-úgyis kosz megy, nem csak a sportoláskor. Ilyenkor az ember izzad (jobb esetben), ami egy tisztító folyamat, ezért ha sminkkel tömíted a pórusaidat nem lesz túl jó.
2. Ajkak: Ha otthon vagy kend be szőlőzsírral, ha extra cserepes a szád, akkor a Carmex termékcsaládot ajánlom, sokkal jobb, mint az egyszerű Labellok. Fogmosás után a fogkeféddel enyhén átdörzsölheted a szádat, ez leszedi a felesleges dolgokat, és jobban mutat rajta a rúzs. Én a rúzst preferálom, ajakfényt nem nagyon hordok. Rúzsból a matt IsaDora rúzsok jöttek be, elég tartósnak bizonyultak.
3. Szemhéj: Szemceruza, tus, esetleg valami színt belevihetsz.
4. Szemöldök: ne vidd túlzásba, inkább formázd szépre, és nagyon kevés (!) szemöldökceruzát használj.
5. Szempilla: a Miss Sportynak van egy szempillaspirálja, ami átlátszó, de nagyon szépen megemeli a pillákat. Ha természetes szeretnél maradni, akkor barna színűt használj, az nem túl feltűnő. Egyszer-kétszer futtasd csak át a pilláidon, mert ha nagyon sokszor átmész rajta becsomósodik, és olyan lesz, mint a pókláb.
Remélem mondani se kell, hogy este MINDIG most le a sminked sminklemosóval. :)
http://www.youtube.com/watch?v=vYBO5Oh0mJA
http://www.youtube.com/playlist?list=PLs95DN7EX4w1Ptwpgrsh5X..
ez biztosan segít majd ja és ilyenkor nem korai a sminkelés:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!