Mennyi esély van rá hogy rájön?
Figyelt kérdés
a barátnőm kinézett magának egy arany nyakláncot, ami 37.000ft! illetve inkább csak meg tetszett neki. és találtam egy hasonlót, viszont az filled (futtatott) szám, karát, minden benne van. és az csak 3000ft. jelenleg nem vagyok olyan anyagi helyzetben hogy megvegyem neki az aranyat. rá fog jönni?2014. jún. 18. 21:28
11/12 anonim válasza:
Sajnálom szegény csajt!
Ha velem csinálnád úgy fenéken rúgnálak, hogy egy másik kontinensen ébredsz! És nem azért, mert nem bírsz megvenni egy 37 ezres ékszert, hanem mert fel akarsz vágni, engem pedig átvágni. Undormány!
12/12 anonim válasza:
Szerintem sincs értelme átverni! Semmi értelme azt az ékszert egy drágábbnak beállítani! Végül is ha elmondod az igazat biztos megérti. Mert hát tényleg, ha nincs rá pénzed akkor nem várhatja el, hogy vegyél neki egy ilyen drága nyakláncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!