Mennyi esély van rá hogy rájön?
Sóher? Már bocs, hogy nem teheti meg mindenki hogy 37 ezres nyakláncokat vegyen.
Kérdezőnek meg: Attól függ van e szeme hozzá.
Előbb vagy utóbb kiderül majd.
Ne akarj azzal bevágódni amid nincs, tehát drága cuccal, pénzzel. Annál nincs gázabb. Megveheted de az igazat mondd a cuccról, szerintem ugyanúgy örül majd neki, mert nem az számít mennyibe kerül, hanem hogy gondoltál rá és szereztél neki hasonlót mint amit kinézett.
Nem azon van a hangsúly. Ha nincs pénzem valamire, nem veszek helyette olcsó utánzatot, azért meg főleg nem, hogy "átverjem" vele a másikat!
Őszinteségről, mint olyanról hallottál már?
Hát egy átlagember simán látja a különbséget szerintem. De 1-2 zuhany után rá fog jönni tuti, az ilyen bizsuk elég gyorsan tönkremennek. Ha netán fémallergiás, akkor pedig azonnal kiderül. :D
Ha nem egy ostoba liba a barátnőd (márpedig egy olyannal minek lenne bárki is :D), akkor szerintem nem haragszik meg, ha első szóra nem veszel meg neki egy 40 ezres ékszert. Viszont szép gesztusnak tartaná, ha annyira odafigyelsz rá, hogy megjegyezted, sőt vetted a fáradtságot és kerestél egy hasonló láncot. Már ha nem fémallergiás. :D Én legalábbis tuti örülnék a gesztusnak.
Ellenben az elég gáz, ha valami flancos ékszerként adod át, és megpróbálod hülyére venni meg verni a nyálad, hogy te ilyen alfahím vagy, hogy megveheted neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!