Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vannak olyan alapozók, amelyek...

Vannak olyan alapozók, amelyek takarják az izzadást az ilyen hőségben?

Figyelt kérdés
Ti milyen alapozót használtok nyáron? Ami természetesen el is takar pár bőrhibát

2014. jún. 17. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Por állagú alapozó vagy egyszerűen csak a púder
2014. jún. 17. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Én elég izzadós vagyok, most a Bourjois 123 alapozó bevált, megmarad rajtam, nem folyik le, de amikor átfényesedik kell púder.
2014. jún. 17. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ha nyáron bb vagy cc krémet használsz, legalábbis az én bőröm ilyenkor megfojtja az alapozó, kellemetlen viselni és a bb/cc krémekből is lehet jobban fedőt találni.:)
2014. jún. 17. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
És a bourjoist hol lehet beszerezni? Meg tudom rendelni egy oldalról dehát ki is szeretném próbálni elötte:) BB \CC krémekböl konkrétan melyiket ajánljátok?:)
2014. jún. 18. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!