Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit javasoltok arcsmink...

Mit javasoltok arcsmink lemosására?

Figyelt kérdés

Konkrét termék ötleteket kérnék, ha lehet...

Én eddig essence sminklemosó kendőt használtam - illetve egyszer kipróbáltam, de semmit se ért; előtte meg nivea arctejet, de az túl drága (sminklemosót is tőlük használok, és az se olcsó azért, szeretnék valami alacsonyabb árkategóriás DE jó minőségű terméket lelni...)

2014. jún. 16. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy simán mint mikor arcot mosok elkezdem langyos vízzel megmosni az arcom, arclemosó krémet használok (nekem most egy vichy termékem van, meg egy garnier dörzsizős, azt csak ritkán használom) utána ha még úgy érzem nem elég tiszta, akkor artisztító tejjel (az enyém most gerovital) is áttörlöm.
2014. jún. 16. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Csipkebogyó olaj.
2014. jún. 16. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Kókuszolaj.
2014. jún. 16. 11:21
 4/9 anonim válasza:
Én a L'oreal micellás arctisztítót ajánlom, szerintem nagyon jó.
2014. jún. 16. 13:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Minden választ köszönök!

Várom a további tippeket is!

(Első: sajnos elég sok sminkre van szükségem az arcomra, és ezzel a sima arclemosás nem bír el - se az essence sminktörlő kendői, mint kiderült.)

2014. jún. 16. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezért ajánlottam,én imádom.

2014. jún. 16. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
L'Oreal micellás víz tényleg nagyon jó, én is azt használom. A Garnier is ugyanaz szinte, csak sokkal olcsóbb.
2014. jún. 16. 19:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm a választ, mentek a zöldek! :)

Szerintem a csipkebogyó olajat és a micellás vizet is kipróbálom majd! :) (szépen sorban természetesen, nem egyszerre)

2014. jún. 16. 20:00
 9/9 ParisRose válasza:
Jó minőség, és nem is drága: Rival de Loop alma-kiwi arclemosó tej. Ez jó érzékeny bőrre is, ezt használom én is. Fincsi zöldalma illata van. Rossmannban lehet kapni.
2014. júl. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!