Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Strandra milyen sminket tegyek?

Strandra milyen sminket tegyek?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy egy strandra minek smink..ezek nem érdekelnek...,hanem arra ,hogy spirál vagy ki is húzhatom a szemem stb segítsetek kérlek.
2014. jún. 15. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmilyet..emlékszem a múltkor volt a strandon egy lány, aki ki volt sminkelve, kijött a vízből és tök pandamacis lett a szeme. Mindenki jót nevetett rajta..meg azon is, hogy eleve minek sminkel a strandra.
2014. jún. 15. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha azt javasolnák hogy vegyél fel gumicsizmát , meg sértődnél. Pedig ilyen kérdés után az illik hozzád .
2014. jún. 15. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha viselsz spirált, akkor mindenképpen vízállót tegyél fel. Szemceruza sztem totál röhej a strandon, akinek van egy csöpp esze, az kiröhögi azokat a csajokat, akik a strandon is túlzottan divatoznak. Ráadásul olyan szemcerka nincs, ami mindenkinek a szemén ugyanúgy fenn marad, szóval simán lehet az is a végeredmény, ha fürdesz is, vagy nagyon izzadsz, hogy patakokban folyik le az arcodon a fekete festék. Ami meg a többségnek jó, az kb. az átlagembernek megfizethetetlen kategória.
2014. jún. 16. 00:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jún. 16. 07:04
 15/15 anonim ***** válasza:
én vízálló szemhéjtust szoktam ,meg vízálló rúzst
2014. jún. 16. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!