Piercingesek! Ez lehetséges? (bőv lent)
Van egy conch piercingem, két hetes, és szemöldök ékszerként használt banánnal volt szúrva...amikor fertőtlenítem a hátát ilyen fura pukliszerű valamit érzek (kézzel nem érek hozzá, gézlappal törlöm át). Megnézni nem tudom magamnak, mivel a fülkagylóm hátában van, és elég közel a fejemhez már (bentre van szúrva)...Nem fáj, rá tudok feküdni, rendesen tudok hajat mosni, nem piros, és elöl nincs bedagadva a furat, kicsit gennyezik (de ez normális)...
Szerintetek lehet, hogy valami baja van? Vadhúsosodik, "megeszi" a bőröm (tudom, hogy porcnál ez nem jellemző, de nekem a helixem is belenőtt a fülembe...), vagy elfertőződött? Vagy csak simán a genny van felgyűlve ott (industrialomnál is volt ilyen gennyes pukli, azt "kinyomkodtam" belőle, de ehhez nem férek hozzá)?
Egyébként rendesen kezelgetem meg ő már a 18. ékszerem, és eddig semelyikkel nem volt bajom, csak mivel nem látom így nem tudom eldönteni, hogy ezzel is minden rendben van-e...Egyébként két hét múlva megyek vissza a szalonba (mert szabadságon van a piercer, aki csinálta), de addig jó lenne, ha valaki tudna valamit mondani, hogy tudjam mire számíthatok...
Válaszaitokat előre is köszönöm, és a rohadjon le a fülem típusú kommentekre nem vagyok kíváncsi...
Egyébként jó lenne, de két piercinges van a városban...és a másiknál voltam fülbevalót csináltatni...(sima fülbevalót...nem porcba)
Olyan jól megcsinálta, hogy 4 (!!!) évvel később még vérzett a furat, és gennyezett, és dagadt volt és fájt (hozzátenném, hogy közben jó pár porcos piercinget betettem és egyik se viselkedett így, csak a fülbevalóm)...
Ilyen szakértelemmel rendelkező emberhez nem szívesen megyek...Barátnőmet megkérdeztem, ő azt mondta, hogy van egy ilyen kis pukli körülötte, de lévén, hogy nem jártas piercingekben nem tudta körülírni, hogy milyen pukli van ott...:/
Azért ment a zöld, utána nézek az alkoholos dolognak, ártani úgyse árt, és ha tényleg eltünteti a vadhúst, akkor még lehet jót is tesz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!