Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piercingesek! Ez lehetséges?...

Piercingesek! Ez lehetséges? (bőv lent)

Figyelt kérdés

Van egy conch piercingem, két hetes, és szemöldök ékszerként használt banánnal volt szúrva...amikor fertőtlenítem a hátát ilyen fura pukliszerű valamit érzek (kézzel nem érek hozzá, gézlappal törlöm át). Megnézni nem tudom magamnak, mivel a fülkagylóm hátában van, és elég közel a fejemhez már (bentre van szúrva)...Nem fáj, rá tudok feküdni, rendesen tudok hajat mosni, nem piros, és elöl nincs bedagadva a furat, kicsit gennyezik (de ez normális)...

Szerintetek lehet, hogy valami baja van? Vadhúsosodik, "megeszi" a bőröm (tudom, hogy porcnál ez nem jellemző, de nekem a helixem is belenőtt a fülembe...), vagy elfertőződött? Vagy csak simán a genny van felgyűlve ott (industrialomnál is volt ilyen gennyes pukli, azt "kinyomkodtam" belőle, de ehhez nem férek hozzá)?

Egyébként rendesen kezelgetem meg ő már a 18. ékszerem, és eddig semelyikkel nem volt bajom, csak mivel nem látom így nem tudom eldönteni, hogy ezzel is minden rendben van-e...Egyébként két hét múlva megyek vissza a szalonba (mert szabadságon van a piercer, aki csinálta), de addig jó lenne, ha valaki tudna valamit mondani, hogy tudjam mire számíthatok...

Válaszaitokat előre is köszönöm, és a rohadjon le a fülem típusú kommentekre nem vagyok kíváncsi...

2014. jún. 7. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb az lenne, ha megkérnél valakit nézze meg, esetleg próbálja meg kinyomkodni hátha tényleg csak gennyes. ha nem, akkor lehet, hogy vadhús, azt meg úgy tudom, hogy alkholollal vagy valamivel le lehet szedni, de nem akarok hülyeséget mondani, csak valami rémlik erről. esetleg elnézni egy másik piercingeshez, hátha ő meg tudja mondani mi a gond.
2014. jún. 7. 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Egyébként jó lenne, de két piercinges van a városban...és a másiknál voltam fülbevalót csináltatni...(sima fülbevalót...nem porcba)

Olyan jól megcsinálta, hogy 4 (!!!) évvel később még vérzett a furat, és gennyezett, és dagadt volt és fájt (hozzátenném, hogy közben jó pár porcos piercinget betettem és egyik se viselkedett így, csak a fülbevalóm)...

Ilyen szakértelemmel rendelkező emberhez nem szívesen megyek...Barátnőmet megkérdeztem, ő azt mondta, hogy van egy ilyen kis pukli körülötte, de lévén, hogy nem jártas piercingekben nem tudta körülírni, hogy milyen pukli van ott...:/

Azért ment a zöld, utána nézek az alkoholos dolognak, ártani úgyse árt, és ha tényleg eltünteti a vadhúst, akkor még lehet jót is tesz...:)

2014. jún. 7. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!