Csatos póthajat lehet üzletekben kapni?
Figyelt kérdés
Légyszi, ne netes oldalakat írjatok, hanem van valamilyen üzlet ahol lehet kapni? Előre is köszönöm :)
16/L
2009. dec. 31. 19:28
1/16 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hol laksz! Ha valami"nemzetközire"vágysz akkor ott a tesco kék-fehéret biztos kapsz pár ezres kajajegyért :) . Ha minőségit akkor hol laksz továbbra is.
2/16 anonim válasza:
persze, hogy lehet. illatszerboltokban, drogériákban szoktam látni, de láttam már kínaiban is.
3/16 anonim válasza:
fodrászkellékesben biztos kapsz. melyik város?
4/16 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza, de szoktam debrecenbe is átmenni vásárolni, de ott csak a Fórum + Plázába. Esetleg nem láttatok mostanában a Dm vagy Rossmanban? :S
2010. jan. 1. 13:38
5/16 anonim válasza:
DM vagy Rossman??
Egy jobb minőségű póthajat azzal foglalkozó cégnél lehet kapni.Ha megnézel egy internetes oldalt,valamelyiknek van boltja,vagy olyan hely ahova időpont egyeztetés után,elmehetsz,és megnézheted,és ha tetszik meg is veheted.
6/16 anonim válasza:
Ja és amugy a kínaiban énis láttam 1500ért 60 cm póthajat,de gondolom nem kinevettetni akarod magad egy olyannal,az mű és nagyon csúnya,látszik hogy nem igazi.:)
7/16 anonim válasza:
Én utoljára Malomba láttam a Ro-Ma fodrászkellékesben:)
de az mondjuk tőled messze van:S
8/16 anonim válasza:
Nyíregyháza? Imádkoztam hogy ezt írd!
Korzóban, a fodrászüzletben ;)
9/16 anonim válasza:
hájháj fodrászkellékes üzletben* szoriiˇˇ
Nekem vörösben,neonzöldben,és kékben van onnan:)
asszem 30-40 cm körül 2 tincs 800 HUF :D
10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló, NAGYON KÖSZÖNÖM! :)
2010. jan. 3. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!