Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csatos póthajat lehet üzletekb...

Csatos póthajat lehet üzletekben kapni?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne netes oldalakat írjatok, hanem van valamilyen üzlet ahol lehet kapni? Előre is köszönöm :)

16/L

2009. dec. 31. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy hol laksz! Ha valami"nemzetközire"vágysz akkor ott a tesco kék-fehéret biztos kapsz pár ezres kajajegyért :) . Ha minőségit akkor hol laksz továbbra is.
2009. dec. 31. 21:28
 2/16 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet. illatszerboltokban, drogériákban szoktam látni, de láttam már kínaiban is.
2010. jan. 1. 02:37
 3/16 anonim ***** válasza:
fodrászkellékesben biztos kapsz. melyik város?
2010. jan. 1. 13:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza, de szoktam debrecenbe is átmenni vásárolni, de ott csak a Fórum + Plázába. Esetleg nem láttatok mostanában a Dm vagy Rossmanban? :S
2010. jan. 1. 13:38
 5/16 anonim ***** válasza:

DM vagy Rossman??

Egy jobb minőségű póthajat azzal foglalkozó cégnél lehet kapni.Ha megnézel egy internetes oldalt,valamelyiknek van boltja,vagy olyan hely ahova időpont egyeztetés után,elmehetsz,és megnézheted,és ha tetszik meg is veheted.

2010. jan. 1. 17:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja és amugy a kínaiban énis láttam 1500ért 60 cm póthajat,de gondolom nem kinevettetni akarod magad egy olyannal,az mű és nagyon csúnya,látszik hogy nem igazi.:)
2010. jan. 1. 17:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Én utoljára Malomba láttam a Ro-Ma fodrászkellékesben:)

de az mondjuk tőled messze van:S

2010. jan. 3. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:

Nyíregyháza? Imádkoztam hogy ezt írd!

Korzóban, a fodrászüzletben ;)

2010. jan. 3. 19:38
 9/16 anonim ***** válasza:

hájháj fodrászkellékes üzletben* szoriiˇˇ

Nekem vörösben,neonzöldben,és kékben van onnan:)

asszem 30-40 cm körül 2 tincs 800 HUF :D

2010. jan. 3. 19:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló, NAGYON KÖSZÖNÖM! :)
2010. jan. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!