A világítós sminktükör izzóját cserélni kell valaha?
Figyelt kérdés
Babyliss M35 világítós(3 fény) nagyítós-sima sminktükröm van. mikor vettem kb 1 éve, megkérdeztem, hogy lehet-e bele venni izzót, de azt mondták, hogy nem.
soha nem kell cserélni az izzóját vagy ha kiégett, ki kell dobnom a tükröt is(nekem csak fénnyel jó)?
valakinek van ilyen tapasztalata?
2014. máj. 27. 17:08
1/5 savanyújóska válasza:
Ha LED-es, valószínűleg előbb fog szétrohadni, mint kiégne, egyébként pedig a mellé adott papíron rajta kéne lennie, hogy milyen izzó van benne, ha az összes doksiját feldobod, meg tudom mondani, van-e róla valami. (Így gyorsba rákerestem, de nem dobott túl sok találatot...)
2/5 anonim válasza:
Nem lehet cserélni, de nyilván nem egész nap világít, így max öregkorodban kéne majd cserélni, mert akkor megy tönkre kábé... ez led, nem sima izzó.
3/5 A kérdező kommentje:
most nem tudom megkeresni a papírjait sajnos, de nagyon szépen köszönöm a válaszokat. tuti, hogy led? ezt miből gondoljátok?
2014. máj. 27. 18:00
4/5 anonim válasza:
A kereső szerint az M35-ös más "néven" a 8425-ös jelzésű tükör. Na e szerint, ki lehet:
[link] - csak éppen nem egyszerű. A holland lánynak Franciaországból kellett hozzá izzót rendelnie. :)
5/5 A kérdező kommentje:
húha:O köszönöm neked is.
2014. máj. 28. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!