Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek? Oda lett a köldökp...

Mit tegyek? Oda lett a köldökpiercingem! :S LEhet még csinältatnom valaha? Vagy mondjak le róla örökre?

Figyelt kérdés
Ma kiszakadt a mär két éve meglévö piercingem a köldökömböl....eléggé fäjt....de én nagyon szerettem ezt, mär két éve megvolt, soha semmi baj nem volt vele....kiszakadt a böröm, és most nem tudom, hogy ha esetleg összeforr majd, akkor csinältathatok mäsikat?? Vagy nem?? Léci irjatok nekem valami okossägot. Esetleg ha mär järt igy valaki....Elöre is nagyon köszi!
2009. aug. 16. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet csináltatni újra, csak megkell várni míg összeforr a kiszakadt rész de utána vigyázz rá nagyon, mert lehet h így is neccesen fogják tudni újra szúrni
2009. aug. 16. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

huh, én szerencsére még nem jártam így, de úgy hallottam és ez szerintem is így van, hogy ha már begyógyult újra lehet szúrni :)

sztem nyugodj meg, kb pár hét és újra lehet :)

2009. aug. 16. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ejjha...ez bajos dolog :S

Hát én ugy 1hónapja szurattam,és remélem nem lessz gond vele.

Amugy tuti hogy amint begyógyul ujraszurathatod,nem kell sok időre megválnod tőle.=)

2009. aug. 16. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:

várd meg, míg összeforr..ha nem megy, akkor a másik oldalára tetesd. (tehát ha a pupid felett volt eddig, és onnan szakadt ki, akkor most alá szúrass.)

[link] azért ne így :D

[link] így gondoltam

2009. aug. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!