Hogyan kezeljem a frissen szúrt köldökpiercingem?
Merthogy a nő olyan hiperaktív volt, hogy nem adott felvilágosítást!
Gyógyszertári alkohol, betadine?
Milyen gyakran, és mennyi ideig?
én az elejében kizárólag jódot használtam, naponta 3-4 alkalommal.
mostmár hidrogénezem (mert kicsit gennyedzik) azután pedig pantenol krém, vagy körömvirág krém :D
és szépen gyógyul :D
10-én csináltattam
Octenisept csodákat tud művelni(fertőtlenítő alkohol). mellette ecsetelheted betadine-al.
Naponta 2x lefújod octenisept-el estére meg kend be betadine-al
az octeniseptet mellett ne használj betadinet!!!
vagy az egyiket, vagy a másikat. de én inkább a betadinet ajánlom, ha nem vagy allergiás a jódra.
A legjobb kence: orvos írja fel, nagyon piros vízszerű ecsetelő----> kitűnő hámosító.
Én nem kentem semmivel, de nincs semmi baja, teljesen gyógyult önmagától. A piercinges nekem egyébként tetránt javasolt vékonyan. És azt, hogy a hiedelmekkel ellentétben nem szabad mozgatni :)
Hát vettem gyógyszertári alkohol, azzal ecsetelm egész nap, amikor eszembejut. Estére pedig betanol (nem betadine). ez asszem jód. Anya hozta haza nekem a kórházból, és azt mondta, hogy éjszakára azzal, de jó vastagon.
Eddig nem volt semmi baja, nem is fájt, de ma úgy keltem, hogy picit érzékeny, és ha megmozdítom, akkor jön egy kicsike genny. Azt mondta nekem az eggyik oszt.tárnőm, hogy nála is ez volt, és ne aggódjak.
Viszont muszály egy kicsit mozgatni, én este a jódozás után megforgatom, és kifújt. Nem is piszkálom inkább nappal, mert nem fogom minden eggyes alkalommal lesterilizálni a kezem, ha forgatni akarom. Meg én is valami ilyesmit hallottam, hogy nem szabad állandóan forgatgatni
:)
Köszönöm a válaszokat.
Ha valakinek van még valami tippje, vagy tanácsa, esetleg tudja, hogy mennyi idő után gyógyul be annyira hogy mehessek szoláriumba, azt sok szeretettel várnám.
Előre is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!